Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS16 modernaus stiliaus svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, pietų stalas, spintelė, vitrina
NUOTRAUKOS
PRS16 modernaus stiliaus svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, pietų stalas, spintelė, vitrina

PRS16 modernaus stiliaus svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, pietų stalas, spintelė, vitrina

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldų spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Rankenėlės - juodos plastikinės.
Baldų kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Vitrinoje PRS3 galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldai nesurinkti. 
Pagaminta Europoje. 

 

Aprašymas

 

Ši baldų kolekcija su komoda, kavos staliuku, pietų stalu, spintelė ir vitrina sukurta siekiant harmoningai derinti funkcionalumą ir eleganciją jūsų interjere. Kiekvienas elementas yra atidžiai suprojektuotas ir pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir estetinį dizainą.

Baldai yra pagaminti iš aukštos kokybės LMDP (liaplastis, miltelinės dangos plokštės), kuris yra ne tik tvirtas ir patvarus, bet ir suteikia gražų medžiagų faktūros vaizdą. Tai reiškia, kad kiekvienas baldas ne tik atitinka aukštus standartus, bet ir prideda šilumos ir elegancijos jūsų namų erdvei.

Kolekcijos kantuotės yra pagamintos iš PVC, kuris ne tik suteikia kiekvienam baldų elementui išskirtinį išvaizdos akcentą, bet ir užtikrina jų ilgaamžiškumą. PVC yra atsparus nusidėvėjimui ir lengvai priežiūrai, todėl jūsų baldai išliks puikios būklės ilgą laiką.

Juodos plastikinės rankenos suteikia kolekcijai modernų ir stilingą atspalvį. Šios rankenos ne tik papildo kiekvieno baldo dizainą, bet ir užtikrina patogų naudojimą.

Baldų kojelės, pagamintos milteliniu būdu dažytas metalas, suteikia jų pagrindui stabilumą ir tvirtumą. Kojelių juoda spalva ne tik harmoningai derinasi su kolekcijos elementais, bet ir suteikia lengvumo jų išvaizdai.

Ši baldų kolekcija yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę, modernų dizainą ir funkcionalumą savo namuose. Ji subtiliai prideda elegancijos ir tvarkos jūsų interjerui, sukurdama jaukią atmosferą ir patogią erdvę jūsų kasdieniam gyvenimui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai