Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS15 pakabinama lentyna, lentynėlė svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui PRS15 pakabinama lentyna, lentynėlė svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
PRS15 pakabinama lentyna, lentynėlė svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui
PRS15 pakabinama lentyna, lentynėlė svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui

PRS15 pakabinama lentyna, lentynėlė svetainei, valgomajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 21 x 14 cm (P x G x A).
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su spalvotomis galimybėmis – tai ne tik funkcionalus, bet ir stilizuotas būdas organizuoti ir dekoruoti jūsų namų erdvę. Ši lentyna, gaminama iš aukštos kokybės LMDP (laminuoto masyvo durpių plokštės), yra puikus būdas pridėti tvarką ir eleganciją jūsų interjerui.

Šios lentynos spalvų pasirinkimas praturtins jūsų namus ir leis jums pasirinkti tokį atspalvį, kuris geriausiai atitiks jūsų interjero dizainą. Tamsus riešutas, San Sebastian ar juoda matinė – šios išskirtinės spalvos suteikia lentynai išskirtinį ir modernų išvaizdą, pritraukdamos dėmesį ir harmoningai dera su įvairiais stiliais.

Lentynos kantuotė yra pagaminta iš kokybiško PVC, suteikiančio ne tik estetinį, bet ir ilgaamžiškumo pranašumą. PVC kantuotė užtikrina lentynos kraštų tvirtumą, apsaugodama juos nuo įtrūkimų, plyšių ir kitų pažeidimų, atsirandančių dėl kasdienio naudojimo.

Baldas iš aukštos kokybės LMDP yra ne tik tvirtas, bet ir stabilus. Ši medžiaga garsėja ilgaamžiškumu, todėl lentyna išliks stabilia ir tvirta per ilgą laiką. Tai reiškia, kad jūs galite būti tikri dėl lentynos patikimumo ir ilgalaikių savybių, nepriklausomai nuo to, kur ji bus įrengta - virtuvėje, svetainėje ar kitose patalpose.

Lentyna su šiomis spalvomis ir aukštos kokybės medžiagomis yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas elementas jūsų namų dizaine. Ji ne tik atlieka savo funkciją kaip saugoma erdvė, bet ir tampa dalimi interjero, pridedantys elegancijos ir tvarkos jausmą jūsų namams. Tai universalus ir patvarus sprendimas, suteikiantis jums galimybę išreikšti savo stilių ir organizuoti namų erdvę taip, kaip jums patinka.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai