Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
PEBBLE svetainės baldų kolekcija: kavos staliukas, žurnalinis staliukas, lentyna, konsolė PEBBLE svetainės baldų kolekcija: kavos staliukas, žurnalinis staliukas, lentyna, konsolė PEBBLE svetainės baldų kolekcija: kavos staliukas, žurnalinis staliukas, lentyna, konsolė
NUOTRAUKOS
PEBBLE svetainės baldų kolekcija: kavos staliukas, žurnalinis staliukas, lentyna, konsolė
PEBBLE svetainės baldų kolekcija: kavos staliukas, žurnalinis staliukas, lentyna, konsolė
PEBBLE svetainės baldų kolekcija: kavos staliukas, žurnalinis staliukas, lentyna, konsolė

PEBBLE svetainės baldų kolekcija: kavos staliukas, žurnalinis staliukas, lentyna, konsolė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš juodo metalo.
Platus PE kolekcijos staliukų pasirinkimas, todėl juos lengva derinti tarpusavyje. 
Metaliniai staliukai derės bet kurio stiliaus namų interjere.
Baldai nesurinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

PEBBLE kolekcija - tai išskirtinė skandinaviško stiliaus baldų serija, sukurta su meistrišku dėmesiu detalėms ir moderniu dizainu. Kavos staliukas, žurnalinis staliukas, lentyna ir konsolė iš šios kolekcijos sukuria harmoningą erdvę, pasižyminčią elegancija ir funkcionalumu.

Kavos staliukas PEBBLE kolekcijoje yra išraiškingas ir modernus, pritaikytas bet kuriam šiuolaikiniam interjerui. Pagamintas iš tvirto juodo metalo, šis staliukas yra ne tik vizualiai patrauklus, bet ir itin ilgaamžis. Jo minimalistinis dizainas suapvalintais kampais suteikia šiltumo ir kartu modernumo pojūtį.

Žurnalinis staliukas iš PEBBLE kolekcijos ne tik funkcionalus, bet ir stilingas akcentas jūsų svetainėje ar kitose patalpose. Juodo metalo konstrukcija suteikia staliukui elegantiškumo ir subtilaus minimalizmo, tuo pačiu pabrėždama jo modernų dizainą. Tai puikus būdas organizuoti jūsų buitinius daiktus ir tuo pačiu pridėti dizaino elementą jūsų namams.

Lentyna iš PEBBLE kolekcijos yra puikus būdas sukurti šiuolaikišką ir tvarkingą interjerą. Pagaminta iš juodo metalo, ji yra ne tik tvirta, bet ir lengvai pritaikoma įvairiems stiliais. Lentynos minimalistinė linija ir subtilus dizainas sukuria ne tik funkcionalumą, bet ir stilingą akcentą jūsų namams.

Konsolė PEBBLE kolekcijoje įeina į harmoningą visumą, papildydama šios serijos baldus. Jos juodo metalo konstrukcija ir modernus dizainas suteikia jai elegancijos ir subtilumo. Konsolė puikiai tinka įvairiems paskirties vietoms, pridėdama skandinaviško stiliaus žavesį ir funkcionalumą.

PEBBLE kolekcija sukurta su meistrišku dėmesiu detalėms ir šiuolaikiniu požiūriu į dizainą. Juodo metalo baldai išryškina minimalizmo ir funkcionalumo principus, kurie yra būdingi skandinaviškam stiliui. Šie baldai ne tik suteiks jūsų namams modernumo, bet ir funkcionalumo bei stiliaus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai