Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-35%
OTTOWA 15 ŽALIA patogus, minkštas fotelis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui OTTOWA 15 ŽALIA patogus, minkštas fotelis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui OTTOWA 15 ŽALIA patogus, minkštas fotelis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
OTTOWA 15 ŽALIA patogus, minkštas fotelis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
OTTOWA 15 ŽALIA patogus, minkštas fotelis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
OTTOWA 15 ŽALIA patogus, minkštas fotelis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

OTTOWA 15 ŽALIA patogus, minkštas fotelis svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 63 x 71 x 87 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis: 45 cm.
Medžiaga: aksomas.
Juodos metalinės kojos.
Fotelio vidinę dalį puošia "arlekininės" siūlės.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

OTTOWA 15 fotelis yra išskirtinis ir elegantiškas baldas, kuris pritraukia dėmesį savo unikaliu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis. Šio fotelio juodos metalinės kojos suteikia jam modernų ir tvirtą pagrindą, tuo tarpu vidinės "arlekininės" siūlės ant atlošo ir porankių prideda išskirtinio charakterio.

Juodos metalinės kojos fotelyje yra ne tik tvirtos, bet ir stilizuotos, kurios sukūrė elegantišką kontrastą su kitais baldų elementais. Šios kojos suteikia foteliui stabilumą ir modernaus dizaino žavesį, kuris derinasi su įvairiais interjero stiliais, nuo šiuolaikiško iki minimalistinio.

Vidinės "arlekininės" siūlės ant atlošo ir porankių prideda OTTOWA 15 foteliui išskirtinio dizaino detalių. Šios siūlės ne tik atspindi aukštą kokybę ir dėmesį detalėms, bet ir suteikia foteliui subtilų tekstilinį raštą, pridedantį elegancijos ir individualumo. Siūlės taip pat sukuria įspūdį subtilios arlekininės minties, pridedant švelnumo fotelio išvaizdai.

OTTOWA 15 fotelis yra ne tik dizaino akcentas, bet ir patogus sėdimas baldas. Jo ergonominė forma ir minkštas užpildas suteikia jums patogumą ir atsipalaidavimą. Foteliai su porankiais prideda patogumo ir yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori ne tik sėdėti, bet ir mėgautis prabanga.

Fotelio pavadinimas, OTTOWA 15, gali siūlyti jį ekskliuzyviu ir išskirtiniu dizaino sprendimu. Šis fotelis tampa ne tik funkciniu interjero elementu, bet ir meno kūriniu jūsų namuose. Šis fotelis sujungia komfortą, stilių ir prabangą, pridedant individualumo jūsų gyvenamajai ar kitai erdvei.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai