Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF10 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui LF10 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LF10 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
LF10 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

LF10 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 35 x 35 x 163,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su kantuote iš PVC yra funkcionalus ir stilingas būdas organizuoti erdvę jūsų namuose ar biure. Ši lentyna pritraukia dėmesį ne tik savo praktiškumu, bet ir moderniu dizainu, kurį papildo juodos spalvos metaliniai akcentai.

Viena iš svarbių lentynos savybių yra kantuotė iš PVC. Tai yra medžiaga, žinoma savo atsparumu įvairioms sąlygoms, tokioms kaip drėgmė ar šiluma. PVC kantuotė užtikrina ne tik lentynos išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą, nes ji apsaugo nuo įvairių pažeidimų ir pabrinkimo.

Spalvų pasirinkimo nėra, bet tai ne kliūtis lentynos universalumui. Paprasta, neutrali dizaino spalva leidžia lengvai integruoti šią lentyną į įvairius interjero stilius, o juodos spalvos metaliniai akcentai suteikia jai šiuolaikiškumo bei elegancijos štrichą.

Lentynos korpusas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos darbastalis), kuris žinomas dėl savo stiprumo ir ilgaamžiškumo. Ši medžiaga užtikrina, kad lentyna ne tik atlaikys svorį, bet ir išlaikys savo formą ilgą laiką, net esant intensyviam naudojimui. Tai ypač svarbu, jei naudojate lentyną didelės apkrovos baldams ar kitoms sunkioms daiktų grupėms saugoti.

Didelis korpusinių baldų pasirinkimas leidžia jums sukurti harmoningą ir efektyvų interjerą jūsų namuose ar darbo vietoje. Ši lentyna ne tik siūlo funkcionalumą, bet ir leidžia eksperimentuoti su erdvės organizavimu, suteikiant jai tvarką ir išskirtinumą.

Apibendrinant, lentyna su kantuote iš PVC yra praktiškas ir stilizuotas baldas, kuris derinsis su įvairiais interjero stiliais. Jos kokybės medžiagos ir dizaino detalių rūpestingumas suteikia jums ne tik funkcionalų, bet ir estetiškai patrauklų būdą organizuoti jūsų aplinką.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai