Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GP11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui GP11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui GP11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GP11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
GP11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
GP11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

GP11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 38,1 x 34 x 173 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis.
Užsakant baldus su briliantine balta/kalnų uosio spalva - baldai bus baltos spalvos su kalnų uosio spalvos detalėmis.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Baldų spalvų kombinacijos leis sukurti unikalią kambario atmosferą, kuri trauks Jūsų svečių akis.
Platus modulinių baldų pasirinkimas padės sukurti originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

GP baldų kolekcijos pasirinkimas  GP baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatskiriama dalis kiekvieno gyvenamųjų ar komercinių patalpų interjero, suteikianti ne tik funkcionalumą, bet ir dekoratyvinę vertę. Šiame tekste apžvelgsime lentyną, kurią gaminama iš aukštos kokybės LMDP ir jos kantuotė yra pagaminta iš PVC.

Ši lentyna gali būti įsigyta kalnų uosio/fresko arba briliantinės balto/kalnų uosio spalvos variantais, leisdama klientams pritaikyti interjerą pagal savo skonį ir poreikius. Ypatingai populiaru yra baldų užsakymas su briliantine balta/kalnų uosio spalvomis, kur baldų pagrindinė spalva yra baltos, o detalės – kalnų uosio atspalvio. Ši spalvų kombinacija suteikia šiuolaikinį ir elegantišką dizainą, pritaikytą įvairioms erdvėms.

Lentynos yra gaminamos iš kokybiško LMDP (laminuoto medienos drožlių plokščių), užtikrinančio ne tik ilgaamžiškumą, bet ir atsparumą kasdieniniam naudojimui. PVC kantuotė ne tik suteikia lentynai tvirtumą, bet ir apsaugo nuo įvairių pažeidimų bei pailgina jos tarnavimo laiką.

Kalbant apie funkcionalumą, ši lentyna yra tinkama naudoti ne tik kaip dekoratyvinį elementą, bet ir kaip praktišką sprendimą saugoti bei organizuoti daiktus. Skirtingo dydžio ir formos lentynos suteikia galimybę pritaikyti jas įvairiems poreikiams, būtų tai virtuvėje saugoti indus, arba svetainėje eksponuoti dekoratyvinius elementus.

Gaminant baldus su šios lentynos spalvomis, svarbu atkreipti dėmesį ne tik į jų išvaizdą, bet ir į kokybę, užtikrinančią patvarumą ir ilgalaikį naudojimą. Taigi, ši lentyna su PVC kantuote ir briliantine balta/kalnų uosio spalvomis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmoningos, funkcionalios ir modernios interjero aplinkos.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai