Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE16 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui SVE16 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SVE16 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
SVE16 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

SVE16 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 85 x 17,6 x 14 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

SVE baldų kolekcijos pasirinkimas  SVE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra neatsiejama dalis mūsų kasdienio gyvenimo, suteikianti funkcionalumą ir estetiką mūsų namuose. Ši konkreti lentyna, kurią aptarsime, išsiskiria savo kantuote iš PVC, suteikdama jai ypatingą išvaizdą ir patvarumą. Tai modernaus dizaino elementas, kuris puikiai tinka įvairioms patalpoms, pridedant šiuolaikinės elegancijos ir tvarkos jausmą.

Pagrindinis šios lentynos statybos elementas yra aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos dirbtinis plaušas), kuris užtikrina ne tik ilgaamžiškumą, bet ir patikimą struktūrą. Ši medžiaga pasižymi atsparumu įvairioms temperatūros svyravimams ir drėgmei, todėl lentyna išliks tvarkinga ir nepakitusi ilgą laiką.

Baldas yra universalus ir lengvai pritaikomas įvairiems interjerams, ypač jei dominuoja skandinaviško stiliaus dizainas. Šis stilius pasižymi paprastumu, funkcionalumu ir šiluma, o lentyna, kaip jo dalis, puikiai atspindi šiuos principus. Ji gali būti naudojama tiek virtuvėje, tiek svetainėje, pridedant elegancijos bet kuriai patalpai.

Kantuotės iš PVC suteikia lentynai modernų ir šiuolaikišką akcentą, tuo pačiu padidindama jos atsparumą prieš įvairias išorines įtakas. PVC yra lengva prižiūrėti, nes ji atspari dulkėms ir lengvai plaunama, todėl lentynos išlieka švari ir tvarkinga.

Nors spalvų pasirinkimo nėra, tai leidžia lengvai įsilieti į įvairias interjero schemas. Neutralios spalvos ir minimalistinis dizainas suteikia galimybę kurti įvairias kompozicijas su kitais baldais ir dekoratyviniais elementais.

Galutinėje analizėje, ši lentyna yra ne tik praktiškas baldas, bet ir stilingas skandinaviško stiliaus akcentas jūsų namuose. Ji derinsis su įvairiais interjero sprendimais ir pasižymės ilgaamžiškumu bei funkcionalumu, užtikrindama tvarką ir harmoniją jūsų gyvenamojoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai