Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
NOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas NOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas NOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas
NUOTRAUKOS
NOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas
NOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas
NOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas

NOLA NATŪRALUS ĄŽUOLAS svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš natūralaus ąžuolo.
Spalva - natūralus ąžuolas.
Ąžuolo faneruotė.
Stumdomos durys, kurios atsidaro iki galo, todėl galima lengvai išnaudoti vidinės erdvės baldo galimybes.
Kojelės gaminamos iš juodo metalo. 
Ąžuolo faneruotė, pramoniniai juodo metalo elementai ir organiškai minkšti kampai - visa tai užtikrina baldo lengvumo vaizdą. 
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

NOLA kolekcija - tai skandinaviško stiliaus baldų serija, kurioje derinama natūralus ąžuolo šilumas su šiuolaikišku dizainu. Šios kolekcijos komoda, pietų stalas, kavos staliukas ir TV staliukas sukuria harmoningą interjero erdvę, pasižyminčią estetika ir funkcionalumu.

Komoda iš NOLA kolekcijos yra puikus sprendimas norint suteikti jūsų patalpoms tvarką ir šilumą. Natūralus ąžuolas, naudojamas kaip pagrindinė medžiaga, suteikia komodai unikalų ir šiltą charakterį. Stumdomos durys suteikia šiam baldui modernų akcentą ir papildomą funkcionalumą. Ąžuolo faneruotės detales sukuria subtilų ir estetiškai malonų dizainą.

Pietų stalas iš NOLA kolekcijos yra sukurta su dėmesiu ne tik funkcionalumui, bet ir išskirtiniam dizainui. Natūralaus ąžuolo paviršius prideda jaukumo ir natūralumo jūsų valgomajam. Stumdomos durys ir subtilūs rankenos elementai suteikia stalui modernaus akcento, tuo pačiu suteikdami erdvei elegancijos.

Kavos staliukas NOLA kolekcijoje yra ne tik puikus erdvės centrui, bet ir dizaino akcentas. Natūralaus ąžuolo masyvas kartu su ąžuolo faneruote kuria išskirtinę vizualinę patirtį. Stumdomos durys paslepia vidinį saugojimo skyrių, o minimalistinis dizainas padaro šį kavos staliuką tinkamą bet kuriam skandinaviško stiliaus interjerui.

TV staliukas NOLA kolekcijoje jungia šilumą su modernumu. Natūralus ąžuolas ir ąžuolo faneruotė kuria tvirtą ir elegantišką konstrukciją. Stumdomos durys leidžia jums paslėpti įvairius prietaisus ir priedus, tuo pačiu išlaikant tvarkingą ir minimalų interjerą.

NOLA kolekcija sukurta siekiant subtilaus ir šiuolaikiško skandinaviško stiliaus. Naudojant natūralų ąžuolą ir stumdomas duris, šie baldai ne tik funkcionalūs, bet ir vizualiai patrauklūs, pridedantys jaukumo ir elegancijos jūsų namams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai