Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -25%
MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė
NUOTRAUKOS
MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė
MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė
MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė
MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė

MODICA svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš natūralaus ąžuolo.
Spalva - rūkytas ąžuolas.
Kojos - juodas metalas.
Juodos baldų kojelės ir švarios minimalistinės linijos suteikia baldams originalumo ir išskirtinumo.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

MODICA kolekcija įneša skandinaviško stiliaus eleganciją ir funkcionalumą į jūsų namus, siūlydama išskirtinius baldus komodai, kavos staliukui, TV staliukui ir spintelėje. Šie baldai, gaminami iš aukštos kokybės natūralaus ąžuolo, pasižymi subtiliu dizainu ir universalumu, puikiai derant su įvairiais interjero stiliais.

Komoda iš MODICA kolekcijos yra stilingas ir praktiškas baldas, idealiai tinka tiek svetainei, tiek miegamajam. Natūralaus ąžuolo paviršius suteikia šilumos ir švelnumo, tuo pačiu metu išlaikant modernų ir funkcionalų dizainą. Kojelės, pagamintos iš juodo metalo, pridėjo šiuolaikinės ir tvirtos struktūros detalių.

Kavos staliukas iš MODICA kolekcijos yra harmoningas derinys tarp estetikos ir funkcionalumo. Natūralaus ąžuolo staliukas suteikia jaukumo jūsų gyvenamajai erdvei, tuo tarpu juodo metalo kojelės sukuria modernų ir tvirtą pagrindą. Staliukas turi patogų stalviršį, puikiai tinkantį laikyti knygas, puodelius ar kitus dekoratyvinius elementus.

TV staliukas iš MODICA kolekcijos – tai puikus pasirinkimas įrengti jūsų svetainę arba miegamąjį. Aukštos kokybės natūralus ąžuolas ir juodo metalo detalių kontrastas kuria subtilų ir modernų vizualinį efektą. Staliukas taip pat yra funkcionalus, teikdamas patogumą saugoti įvairius buities reikmenis.

Spintelė iš MODICA kolekcijos suteikia jums galimybę organizuoti jūsų namuose esančius daiktus su stiliaus jausmu. Švelniai atidarykite stiklinę durų dalį ir eksponuokite dekoratyvinius elementus ar kitus svarbius daiktus, kuriuos norite saugoti nuo dulkių. Spintelės aukšta kokybė ir dėmesys detalėms padarys ją išskirtiniu interjero akcentu.

MODICA kolekcija yra puikus pasirinkimas norintiems sukurti modernų, šiltą ir funkcinį interjerą, kuris atspindės jūsų individualumą ir skandinaviško stiliaus grožį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai