Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
LUX, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas su daiktadėže svetainei, miegamajam, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
LUX, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas su daiktadėže svetainei, miegamajam, vaikų kambariui

LUX, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas su daiktadėže svetainei, miegamajam, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 83 x 59 x 42 (P x G x A).
Į patogią ir vietą taupančią pufo daiktadėžę galite sudėti įvairius daiktus.
Komfortiškas ir puikiai dera įvairiuose interjeruose
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

LUX pufas su daiktadėže yra praktiškas ir stilingas baldas, kuris papuoš jūsų miegamąjį ar svetainę bei suteiks jums papildomą saugojimo erdvę. Šis minkštas pufas yra puikus pasirinkimas tiek dėl jo funkcionalumo, tiek dėl jo dizaino.

Viena iš LUX pufo išskirtinių savybių yra jo daiktadėžė. Šis daiktadėžė suteikia jums galimybę saugiai laikyti visus svarbius daiktus, nuo papildomos patalynės iki knygų ar netgi asmeninių reikmenų. Tai gali būti naudojama kaip pufas prie lovos, kuris ne tik papildo jūsų interjerą, bet ir suteikia jums lengvą prieigą prie jūsų svarbių daiktų. Taip pat galite naudoti jį kaip naktinę spintelę, kurioje galėsite laikyti visus reikalingiausius daiktus, kad jie būtų lengvai pasiekiami miego metu.

Platus spalvų pasirinkimas leidžia jums pritaikyti šį pufą pagal jūsų asmeninius norus ir interjero dizainą. Jūs galite pasirinkti spalvą, kuri geriausiai tinka jūsų kambariui arba pasirinkti ryškesnę spalvą, kad pufas taptų akcentiniu interjero elementu.

LUX pufas yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas baldas, kuris puikiai tinka įvairioms erdvėms jūsų namuose. Jis suteikia jums komfortą, funkcionalumą ir galimybę išlaikyti tvarką savo namuose. Tai daugiau nei tik pufas - tai funkcionalus ir dizainiškai patrauklus interjero elementas, kuris prideda šilumos ir stiliaus jūsų erdvei.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai