Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
YUKON 2 RUDA minkšta kėdė valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų, virtuvės stalui YUKON 2 RUDA minkšta kėdė valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų, virtuvės stalui YUKON 2 RUDA minkšta kėdė valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų, virtuvės stalui
NUOTRAUKOS
YUKON 2 RUDA minkšta kėdė valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų, virtuvės stalui
YUKON 2 RUDA minkšta kėdė valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų, virtuvės stalui
YUKON 2 RUDA minkšta kėdė valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų, virtuvės stalui

YUKON 2 RUDA minkšta kėdė valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų, virtuvės stalui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 47 x 54 x 79 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis: 47 cm.
Kėdė aptraukta rudos spalvos eko oda.
Juodos metalinės kojelės.
YK kėdės, įkvėptos kaimiško ir industrinio dizaino, ras vietą bet kurio stiliaus namuose. 
Jas galima drąsiai derinti tiek moderniame, tiek pramoniniame interjere.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

Kėdės parduodamos komplekte po 2 vnt. Kaina nurodyta už 1 vnt. 

 

Aprašymas

 

YUKON 2 kėdė - tai skandinaviško stiliaus šedevras, apjungiantis eleganciją, funkcionalumą ir modernią estetiką. Ši kėdė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmoningai suderinti patogumą su rafinuotu dizainu.

Sėdimoji dalis aptraukta aukštos kokybės eko oda, kuri ne tik suteikia jai šiuolaikišką išvaizdą, bet ir užtikrina lengvumą valymo bei išskirtinį komfortą. Eko oda yra ne tik elegantiškas pasirinkimas, bet ir draugiškas aplinkai, atitinkantis skandinaviško stiliaus principus dėl natūralių medžiagų naudojimo.

Juodos metalinės kojelės sukuria subtilų, bet tvirtą pagrindą kėdei. Metalas suteikia kėdei modernumo ir minimalistinio dizaino bruožus, atspindinčius šiai kėdei būdingus skandinaviško stiliaus principus. Kojelių linijos yra švarios, o kartu su rafinuotu eko odos aptraukimu sukuria unikalų ir subtilų derinį.

YUKON 2 dizainas yra ergonomiškas ir funkcionalus. Kėdės forma suapvalinta, o atlošo aukščio pasirinkimas sudaro patogią aplinką ilgesniam sėdėjimui. Ši kėdė puikiai tinka tiek valgomajam stalui, tiek biurui, ar net kaip stilinga papildomo sėdimojo vietos sprendimas jūsų namuose.

Pavadinimas YUKON 2 sukelia asociacijas su šaltiniais ir kalnų gamta. Tai kaip kvietimas pasinerti į komforto ir stiliaus pasaulį, kurį atveria ši kėdė. YUKON 2 - tai ne tik baldas, bet ir meno kūrinys, praturtinantis jūsų interjerą su skandinaviško dizaino bruožais. Įsigykite YUKON 2 kėdę ir leiskite jai tapti išskirtiniu akcentu jūsų namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai