Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
RUBIN, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui RUBIN, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
RUBIN, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui
RUBIN, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui

RUBIN, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 74 x 72 x 76 cm (P x G x A).
Kojelių aukštis - 13 cm.

Fotelis gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Platus fotelio kojelių spalvos pasirinkimas.
Komfortiškas fotelis, kuris įneš į Jūsų namus ne tik, išskirtinumo, bet ir leis pajusti pajusti geriausią poilsio komfortą.
Fotelį galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis RUBIN - tai puikus derinys tarp modernaus dizaino ir aukštos kokybės medžiagų, siekiant suteikti jums ne tik vizualinį malonumą, bet ir komfortą. Šis fotelis yra sukurtas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris žinomas savo ilgaamžiškumu ir ypatingu sėdėjimo komfortu.

Medžiagos pasirinkimas yra išties svarbus ir RUBIN fotelis tai atspindi. Galite pasirinkti tarp plato audinių arba natūralios odos. Audinys suteiks jaukumo ir šilumos jausmą, tuo tarpu oda suteiks elegancijos bei prabangos pojūtį. Tai ne tik leidžia jums pritaikyti fotelį pagal jūsų interjero stilių, bet ir leidžia pasirinkti medžiagą, kuri atitiks jūsų asmeninius poreikius ir pageidavimus.

Fotelio RUBIN kojelės taip pat yra vertos dėmesio. Platus spalvų pasirinkimas leidžia jums pasirinkti tokį atspalvį, kuris harmoningai dera su jūsų interjeru arba sukurti drąsią spalvų kontrastą, pridėdamas išskirtinumo. Kojelės ne tik turi estetinę vertę, bet ir užtikrina stabilumą ir tvirtumą, suteikdamos RUBIN foteliui nepriekaištingą išvaizdą.

Didelio tankio putų poliuretanas, naudojamas šio fotelio gamybai, užtikrina ilgaamžiškumą ir palaiko formą ilgą laiką. Ši medžiaga taip pat yra lengva prižiūrėti ir atspari kasdienio naudojimo poveikiui. Foteliui RUBIN būdinga ne tik aukšta kokybė, bet ir universalumas - jis gali puikiai atrodyti tiek modernioje svetainėje, tiek biure ar miegamajame.

Fotelis RUBIN – tai ne tik baldas, bet ir investicija į komfortą ir stilių jūsų namuose. Jo išskirtinės savybės ir kokybė leidžia jums mėgautis sėdėjimo patirtimi, tuo pačiu sukuriant išskirtiną ir harmoningą interjerą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės ir dizaino derinio.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai