Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Top
VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui

VIKING, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus, komfortiškas fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 84 x 94 x 105 cm (P x G x A).
Fotelis gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano.
Fotelio pagalvėlė gaminama iš silikoninių granulių, kurios tolygiai pasiskirsto ir idealiai užpildo pagalvės vidų, taip suteikiamas ypatingas komforto pojūtis. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Platus fotelio kojelių spalvos pasirinkimas.
Komfortiškas fotelis, kuris įneš į Jūsų namus ne tik, išskirtinumo, bet ir leis pajusti pajusti geriausią poilsio komfortą.
Fotelį galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis VIKING – tai ne tik baldas, bet ir komforto oazė, kurioje susipina išskirtinis dizainas ir aukščiausios kokybės medžiagos. Šis fotelis yra gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris ne tik suteikia jam tvirtumo ir patvarumo, bet ir užtikrina ilgalaikį komfortą. Tai puikus pasirinkimas tiek patalpose, tiek ir atviroje erdvėje, kur norite sukurti jaukų ir modernų atmosferos akcentą.

Fotelio pagalvėlės yra gaminamos iš silikoninių granulių, kurios suteikia neįprastą minkštumą ir prilietimo švelnumą. Ši detalė ne tik prideda papildomą komfortą, bet ir leidžia kūrėjams eksperimentuoti su forma ir struktūra, suteikiant foteliui unikalų ir išskirtinį įvaizdį. Tai yra daugiau nei vien baldas - tai meniškas kūrinys, kurį verta turėti jūsų namuose.

Pasirinkimas tarp plato audinių ar natūralios odos suteikia jums galimybę pritaikyti fotelį prie savo asmeninių pageidavimų ir interjero stiliaus. Audinio šiluma ir įvairovė arba odos elegancija ir išskirtinumas - tai jūsų rankose. Ši medžiagų įvairovė ne tik suteikia jums daug galimybių, bet ir užtikrina, kad fotelis VIKING tiks įvairiems skoniams ir interjero stiliams.

Itin platus spalvų pasirinkimas yra dar vienas aspektas, kuris išskiria fotelį VIKING. Nuo švelnių neutralių tonų iki ryškių ir drąsių spalvų, galėsite atrasti būtent tai, kas atitiks jūsų asmeninius pageidavimus ir sukurs harmoningą derinį su kitais baldais ar interjero elementais.

VIKING fotelis yra ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų kasdieninį komfortą ir namų išvaizdą. Jo aukštos kokybės medžiagos ir išskirtinis dizainas suteikia jums ne tik funkcionalumą, bet ir išskirtinį stilių, kurį verta turėti jūsų gyvenamosiose erdvėse.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai