Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui
OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui
OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui
OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui

OLYMPIC X, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 70 x 85 x 110 cm (P x G x A).
Fotelis gaminamas iš aukštos kokybės ir didelio tankio putų poliuretano. Tai užtikrina maksimalų sedėjimo komfortą.
Fotelyje integruotas poilsio mechanizmas. Galite pasirinkti automatiniu arba mechaniniu būdu valdomą poilsio mechanizmą. Ši funkcija suteiks maksimalų komforto ir patogaus sėdėjimo pojūtį. Jei pasirinksite automatiniu būdu valdomą variantą, keliais mygtukų paspaudimais Jūs galėsite nusistatyti savo mėgstamiausią poilsio padėtį.
Fotelio kojos mechanizmas 360° apsisuka aplink savo ašį.
Fotelio kojos spalvą galima rinktis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Šiuolaikiškas dizainas patenkins net ir išrankiausių klientų skonį. 
Fotelį galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis OLYMPIC – tai prabangus ir funkcionalus baldas, sukurtas su aukštos kokybės ir didelio tankio putų poliuretanu, siekiant užtikrinti maksimalų sėdimojo komfortą ir ilgaamžiškumą. Šis fotelis ne tik žavi išvaizda, bet ir suteikia puikų palaikymą, būdamas puiki vieta po ilgos dienos arba tiesiog šilto poilsio metu.

Viena iš išskirtinių savybių yra integruotas poilsio mechanizmas, leidžiantis jums pasirinkti, kaip norite patogiausiai atsipalaiduoti. Šis mechanizmas gali būti valdomas tiek automatiniu, tiek mechaniniu būdu, suteikiant jums daugiau kontrolės ir galimybių pritaikyti fotelį pagal savo poreikius ir nuotaiką. Tai puiki funkcija, kuri padeda sukurti prabangią ir patogią atmosferą jūsų namuose.

Fotelio kojos spalvą taip pat galite pasirinkti, atsižvelgdami į jūsų interjero dizainą. Tai suteikia jums galimybę tinkamai derinti baldą prie esamos erdvės ir kitų namų elementų. Nu nuobodžių neutralesnių spalvų iki ryškių ir išraiškingų atspalvių, galėsite rasti tokią spalvą, kuri atitiks jūsų skonį ir norimus efektus.

Platus audinių arba natūralios odos pasirinkimas leidžia jums pasirinkti medžiagą, atitinkančią jūsų poreikius ir norus. Audinys gali pridėti šilumos ir švelnumo, tuo tarpu oda suteiks prabangos ir elegancijos jausmą. Šis pasirinkimas leidžia jums sukurti individualų ir išskirtinį fotelio OLYMPIC dizainą, kuris harmoningai dera su jūsų interjeru.

Fotelis OLYMPIC yra ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų kasdieninį komfortą. Jo modernus dizainas, patogumas ir daug galimybių pritaikyti jį pagal savo poreikius daro jį idealiu pasirinkimu tiems, kurie vertina kokybę ir stilių savo gyvenamųjų baldų pasirinkime.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai