Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže
NUOTRAUKOS
DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže
DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže
DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže
DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže
DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže

DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa su patalynės dėže

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai:
sofa be miegamo mechanizmo ir patalynės dėžės - 212 x 91 x 91 cm (P x G x A);
sofa su miegamu mechanizmu ir patalynės dėže - 210 x 96 x 90 cm (P x G x A).

Galima rinktis sofą su miegamuoju mechanizmu arba be jo.
Pasirinkus sofą su miegamu mechanizmu, miegama vieta - 145 x 195 cm (P x I).
Šis baldas sukurtas taip, kad prireikus galėtumėte jį transformuoti į miegamąją lovą. Kietas čiužinio pagrindas su patvariomis „Pocket“ spyruoklėmis suteikia puikią atramą ir užtikrina malonią aplinką miegoti kasdien. 
Pakeliamas miegamasis mechanizmas nebraižo grindų dangos. Rekomenduojame papildomai naudoti antčiužinį, kad miego kokybė būtų dar geresnė, o baldą naudotumėte ilgai.
Atraminė pagalvė pagaminta iš vientiso, didelio tankio putų poliuretano.
Sofos karkasas gaminamas iš itin tvirtos buko medienos.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Metalinės sofos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Sofą galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Sofa DOMINO - tai nepriekaištingo dizaino baldas, kuris ne tik papuoš jūsų namus, bet ir suteiks jums išskirtinį sėdėjimo ir poilsio patirtį. Tai universalus sprendimas, kurį galima pritaikyti pagal jūsų poreikius, pasirinkus arba su miegamuoju mechanizmu, arba be jo.

Vienas iš DOMINO sofų privalumų yra galimybė rinktis su miegamuoju mechanizmu arba be jo. Šis funkcionalumas leidžia jums pasirinkti tarp paprasto sėdėjimo ir patogaus lovės suteikimo pagal poreikį. Tai ypač svarbu, jei turite svečių ar norite taupyti vietą, pasitelkdami sofa, kuri greitai pavirsta patogia miegamojo vieta.

Atraminė pagalvė DOMINO sofos modelyje yra pagaminta iš vientiso, didelio tankio putų poliuretano. Ši detalė ne tik suteikia minkštumo ir komforto sėdėjimui, bet ir išlaiko savo formą ilgą laiką, užtikrindama patogų ir tvirtą palaikymą. Tai svarbus aspektas, siekiant užtikrinti, kad sofa išlaikytų savo aukštą kokybę ilgą laiką.

Sofos karkasas gaminamas iš itin tvirtos buko medienos, kuri garantuoja ne tik stabilumą, bet ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra pasirinkta dėl jos tvirtumo ir atsparumo apkrovoms, taigi DOMINO sofa yra ne tik graži, bet ir ilgaamžė investicija į jūsų namų interjerą.

DOMINO sofa taip pat siūlo platus audinių ar natūralios odos pasirinkimą, suteikdama jums galimybę sukurti unikalų ir asmenišką dizainą. Nuo šilko ir medvilnės iki patvaraus aksomo arba elegantiškos odos - pasirinkimai yra įvairūs, leidžiantys jums pritaikyti sofa pagal savo stilių ir nuotaiką.

Galutinė DOMINO sofa yra ne tik estetiškai patraukli, bet ir patogi, funkcionali bei ilgaamžė. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę ir dizainą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai