Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Top
LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa,  dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa,  dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa,  dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa,  dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm
NUOTRAUKOS
LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa,  dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm
LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa,  dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm
LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa,  dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm
LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa,  dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm

LUKA, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama svetainės kambario sofa, dvivietė, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui, 183 x 103 cm

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 183 x 103 x 104 cm (P x G x A).
Sofos pagalvėlės gaminamos iš silikoninių granulių, kurios tolygiai pasiskirsto ir idealiai užpildo pagalvės vidų, taip suteikiamas ypatingas komforto pojūtis. 
Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus paprasta nuimti ir išskalbti. Jūsų baldai visuomet bus kaip nauji.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Baldo konstrukcija iš itin patvarios buko medienos. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Komfortiška minkšta sofa, kuri įneš į Jūsų namus ne tik, išskirtinumo, bet ir leis pajusti pajusti geriausią poilsio komfortą.
Sofą galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Sofa LUKA yra ne tik šiuolaikiško dizaino, bet ir puikiai pagaminta sofa, kuri suteiks jums neprilygstamą komfortą ir funkcionalumą. Jos pagalvėlės, pagamintos iš silikoninių granulių, suteikia išskirtinį minkštumą ir palaikymą, leisdamos jums mėgautis sėdėjimo patirtimi su dideliu komfortu.

Sofos LUKA pagalvėlių užvalkalai yra ne tik minkšti ir komfortiški, bet ir praktiški. Jų dizainas leidžia lengvai nuimti užvalkalus ir išskalbti juos, tai yra ypač naudinga, jei kilo būtinybė išlaikyti sofą švarią ir gaivią. Tai ne tik patogu, bet ir užtikrina higienišką aplinką jūsų namuose.

Baldo konstrukcija yra pagaminta iš itin patvarios buko medienos, užtikrinančios stabilumą ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra žinoma savo tvirtumu ir atsparumu, todėl sofa LUKA yra puikus ilgalaikis investicijos variantas į jūsų namus. Stiprus karkasas taip pat užtikrina, kad sofa išlaikys savo formą ir patogumą ilgą laiką, nepaisant reguliaraus naudojimo.

Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas leidžia jums pritaikyti sofą pagal savo asmeninius skonį ir interjero stilių. Nu nuobodžių ir neutralių spalvų iki ryškių ir drąsių atspalvių, galite sukurti būtent tokį dizainą, kokį norite. Natūralios odos versija suteikia sofai išskirtinį prabangos akcentą ir šilumą.

Viskas tai daro sofą LUKA ne tik funkcionaliu, bet ir stilingu baldų elementu jūsų gyvenamojoje erdvėje. Jo unikalus dizainas, patogumas ir aukštos kokybės medžiagos užtikrina, kad ji atitiks jūsų lūkesčius ir sukurs jaukią atmosferą jūsų namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai