Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui
MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui
MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui
MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui

MANGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama kušetė su patalynės dėže svetainei, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 210 x 75 cm (P x G x A).
Miegama vieta - 88 x 195 cm.
Galima rinktis kampo pusę.
Kušetė su patalynės dėže, kurioje integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Dekoratyvinė pagalvėlė – stilinga interjero detalė. Pagalvėlė gali būti to paties audinio kaip ir baldas arba visiškai kitokio. Kontrastingos spalvos pagalvėlę Jūsų namų interjerui suteiks gyvumo ir žaismingumo.
Pagalvėlės pagamintos iš malto poliuretano, kuris tolygiai pasiskirsto ir užpildo pagalvės vidų, taip pagalvėms suteikdamas tvirtumo.
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Kušetės kojelės metalinės, o jų spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Kušetė MANGO yra ne tik elegantiškas, bet ir funkcionalus baldas, kuris puikiai derinasi su moderniais gyvenimo būdo reikalavimais. Ši kušetė ne tik puošia jūsų interjerą, bet ir pasižymi išskirtinėmis savybėmis, kurios padeda efektyviai išnaudoti erdvę bei užtikrinti komfortą.

Viena iš šios kušetės savybių, kurią verta paminėti, yra patalynės dėžė, integruota tiesiai į konstrukciją. Ši dėžė leidžia jums saugiai saugoti patalynę ar kitus daiktus, taip optimaliai išnaudojant jūsų namų erdvę. Be to, kušetėje MANGO yra ventiliacinės ertmės, užtikrinančios geras oro cirkuliacijas, kas yra svarbu ne tik miegamojo higienai, bet ir jūsų bendram gerovei.

Pagalvės, pagamintos iš malto poliuretano, suteikia jums ne tik komfortišką, bet ir sveiką miegą. Ši medžiaga prisitaiko prie jūsų kūno formos, suteikdama tinkamą palaikymą ir minkštumo jausmą miegant. Tai puikus būdas užtikrinti gerą miego kokybę ir atsipalaidavimą po ilgos dienos.

Baldo konstrukcija yra pagaminta iš tvirtos buko medienos, kuri yra žinoma savo ilgaamžiškumu ir stabilumu. Tai užtikrina, kad kušetė išlaikys savo formą ir kokybę ilgą laiką, nepaisant reguliaraus naudojimo. Ši medžiaga suteikia kušetei ne tik tvirtumą, bet ir natūralumo jausmą, prisidedantį prie viso interjero šilumos.

Platus audinių arba natūralios odos pasirinkimas leidžia jums sukurti unikalų dizainą, atitinkantį jūsų skonį ir interjero stilistiką. Tai leidžia kušetei MANGO tapti ne tik komfortišku baldų elementu, bet ir svarbia detalė, kuri atspindi jūsų individualumą ir gyvenimo būdą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai