Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Top
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama
NUOTRAUKOS
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama

GRETA, MAGRĖS BALDAI minkšta trivietė, svetainės kambario sofa, nemiegama

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 192 x 90 x 100 cm (P x G x A).
Sofa su poilsio mechanizmu. Ši funkcija suteikia maksimalų komforto ir patogaus sėdėjimo pojūtį. Naudodami savo kūno svorį, lengvai išskleisite šį baldą į norimą sėdėjimo padėtį.
Sofa gaminama iš aukštos kokybės ir didelio tankio putų poliuretano. Tai užtikrina maksimalų sedėjimo komfortą.
Sofos pagalvėlės gaminamos iš silikoninių granulių, kurios tolygiai pasiskirsto ir idealiai užpildo pagalvės vidų, taip suteikiamas ypatingas komforto pojūtis. 
ZIG ZAG tipo spyruoklės, kurios suteikia balui maksimalų sedėjimo komfortą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galite rinktis.
Šiuolaikiškas dizainas patenkins net ir išrankiausių klientų skonį. 
Sofą galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Sofa GRETA pristato aukščiausios kokybės ir funkcionalumo derinį, kuris įpūs jūsų interjerui modernumo ir komforto. Ši sofa, gaminama iš aukštos kokybės ir didelio tankio putų poliuretano, ne tik siūlo estetišką išvaizdą, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei maksimalų patogumą.

Sofos pagalvėlės pagamintos iš silikoninių granulių, kurios suteikia unikalų minkštumą ir elastingumą. Šios pagalvėlės prisideda prie išskirtinio komforto ir palaiko natūralų sėdėjimo postūmį. Tai ypač svarbu, kai ilgiau leidžiate laiką sėdėdamas ar ilsintis ant šios sofos.

ZIG ZAG tipo spyruoklės, integruotos į sofą GRETA, yra esminė detalė, kuri užtikrina maksimalų sėdėjimo komfortą. Šios spyruoklės sudaro lankstų pagrindą, kuris prisitaiko prie jūsų kūno formos ir suteikia reikiamą palaikymą. Tai leidžia jums mėgautis optimaliu komfortu, sėdint ar atsigulėjus.

Greta yra ne tik patogi, bet ir stilinga, atverianti plačią galimybių erdvę. Sofa GRETA yra pasiekiamas su platu audinių ar natūralios odos spektru, suteikiantis jums galimybę pasirinkti medžiagą, kuri geriausiai atitiks jūsų skonį ir interjero stilių. Audinys siūlo įvairių spalvų ir raštų pasirinkimą, leidžiantį sukurti prabangias ar šiuolaikiškas interjero kombinacijas.

Sofa GRETA ne tik atspindi aukštos kokybės gaminių standartus, bet ir suteikia jums unikalią galimybę sukurti savo stiliaus bei pasirinkti komfortą, kurį vertinate jūsų kasdieniniame gyvenime. Tai ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų namų prabangą ir jaukumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai