Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ANGEL 1130, MAGRĖS BALDAI kavos, žurnalinis staliukas su ratukais ir daiktadėže svetainei, valgomajam, biurui ANGEL 1130, MAGRĖS BALDAI kavos, žurnalinis staliukas su ratukais ir daiktadėže svetainei, valgomajam, biurui ANGEL 1130, MAGRĖS BALDAI kavos, žurnalinis staliukas su ratukais ir daiktadėže svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
ANGEL 1130, MAGRĖS BALDAI kavos, žurnalinis staliukas su ratukais ir daiktadėže svetainei, valgomajam, biurui
ANGEL 1130, MAGRĖS BALDAI kavos, žurnalinis staliukas su ratukais ir daiktadėže svetainei, valgomajam, biurui
ANGEL 1130, MAGRĖS BALDAI kavos, žurnalinis staliukas su ratukais ir daiktadėže svetainei, valgomajam, biurui

ANGEL 1130, MAGRĖS BALDAI kavos, žurnalinis staliukas su ratukais ir daiktadėže svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 113 x 63 x 41 cm (P x G x A).
Lengvai transportuojamas staliukas su ratukais ir daiktadėže.
Į patogią ir vietą taupančią daiktadėžę galite sudėti įvairius daiktus.
Stalviršis gaminamas iš LMDP plokštės, kuri yra lengvai prižiūrima.
Platus LMDP plokštės spalvų pasirinkimas. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Kavos staliukas puikiai pritaikomas bet kuriame interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas ANGEL yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas sprendimas jūsų namų interjerui. Šis staliukas sujungia modernumą su praktiškumu, todėl jis tampa ne tik puikiu baldų elementu, bet ir naudinga buitine detalė.

Viena iš išskirtinių savybių, kurią siūlo ANGEL kavos staliukas, yra patogi ir vietą taupanti daiktadėžė. Ši dėžė leidžia jums saugiai laikyti įvairius daiktus, nuo knygų iki mažų buities reikmenų. Tai puikus būdas palaikyti tvarką ir sutvarkyti jūsų gyvenamojo erdvę.

Stalviršis šio kavos staliuko pagamintas iš lengvai prižiūrimos LMDP plokštės, kuri suteikia ne tik stilingą išvaizdą, bet ir praktiškumą. Ši medžiaga yra atspari įvairiems kasdienio naudojimo poveikiams, todėl staliukas išlaikys savo grožį ir funkcionalumą ilgą laiką.

Platus LMDP plokštės spalvų pasirinkimas leidžia jums derinti staliuką prie savo namų interjero spalvų paletės. Nu nuobodžių neutralių atspalvių iki ryškių ir drąsių spalvų, galite sukurti būtent tokį staliuką, kuris atspindės jūsų skonį ir interjero stilių.

Be to, galite pasirinkti tarp plato audinių arba natūralios odos, suteikdami staliukui prabangos ir elegancijos jausmą. Ši galimybė suteikia jums galimybę pritaikyti staliuką pagal savo asmeninius pageidavimus ir sukurti unikalų interjerą.

ANGEL kavos staliukas yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas baldas, kuris praturtins jūsų gyvenamąją erdvę. Jo universalumas, daiktadėžės funkcionalumas ir medžiagų pasirinkimo galimybės suteikia jums platų spektrą galimybių sukurti jaukų ir modernų erdvinį sprendimą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai