Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
BETA, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, medinis BETA, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, medinis BETA, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, medinis
NUOTRAUKOS
BETA, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, medinis
BETA, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, medinis
BETA, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, medinis

BETA, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, medinis

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 81 x 67 x 42,5 cm (P x G x A).
Skandinaviško stiliaus, netaisyklingo trikampio formos staliukas.
Staliukas puikiai tiks tiek prieškambaryje, svetainėje, miegamajame, tiek vaikų kambaryje ar biure.
Medinis Beta staliukas interjere gali būti derinamas su aukštesniu Gama staliuku.
Stalas gaminamas iš beržo medienos.
Galite pasirinkti stalviršio spalvą.
Pagamintas Lietuvoje.
 

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas BETA atspindi skandinaviško stiliaus eleganciją ir funkcionalumą. Jo netaisyklingo trikampio formos dizainas pritraukia dėmesį ir suteikia šviežumo pojūtį jūsų namų erdvei. Šis medinis staliukas ne tik funkcionalus, bet ir puikiai tinka įvairioms interjero kompozicijoms.

BETA staliukas gaminamas iš aukštos kokybės beržo medienos, kuris ne tik suteikia natūralumo jausmą, bet ir užtikrina išskirtinį tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Beržo mediena yra pasirinkta ne tik dėl jos estetinės vertės, bet ir dėl galimybės kurti aukštos kokybės baldus, atsparius kasdienio naudojimo poveikiui.

Staliuko netaisyklingo trikampio forma ne tik suteikia unikalumo, bet ir leidžia jį lengvai derinti su kitais baldais. Jis gali puikiai harmonizuoti su kitu aukštesniu staliuku, pavyzdžiui, Gama staliuku, sukurdamas estetiškai patrauklų ir funkcionalų komplektą. Ši galimybė suteikia jums laisvę eksperimentuoti su interjero išdėstymu ir sukurti asmeninę, stilingą erdvę.

Kavos staliuko BETA skandinaviškas dizainas suteikia jums galimybę praturtinti savo namų atmosferą šiltu ir moderniu akcentu. Jo paprasta, bet kartu išraiškinga forma leidžia jį pritaikyti tiek šiuolaikiškam, tiek klasikiniam interjerui.

Šis medinis staliukas ne tik patraukia dėmesį savo estetika, bet ir pasižymi praktiškumu, padedančiu jums patogiai organizuoti erdvę aplink jį. BETA kavos staliukas yra ne tik baldas, bet ir indėlis į jūsų namų komfortą ir stilių.

strong>Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai