Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
DOMINO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, stiklinis žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, 110 x 60 cm DOMINO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, stiklinis žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, 110 x 60 cm
NUOTRAUKOS
DOMINO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, stiklinis žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, 110 x 60 cm
DOMINO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, stiklinis žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, 110 x 60 cm

DOMINO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, stiklinis žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, 110 x 60 cm

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 60 x 47,5 cm (P x G x A).
Moderniai atrodantis staliukas, kuris taps subtilia kambario detale, suteikiančia patogumą. 
Galima rinktis tamsintą arba skaidrų stiklą.
Stalviršis gaminamas iš LMDP plokštės, kuri yra lengvai prižiūrima.
Metalinės staliuko kojelės, kurių spalvą galima rinktis. 
Kavos staliukas puikiai pritaikomas bet kuriame interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas DOMINO – tai stilingas ir funkcionalus pasirinkimas, kuris puikiai papildo jūsų namų interjerą, pridedant modernumo ir elegancijos švilpuką. Šis staliukas siūlo galimybę rinktis tarp tamsinto arba skaidraus stiklo paviršiaus, leisdamas jums pritaikyti jį pagal savo skonį ir aplinką.

Stalviršis, pagamintas iš LMDP plokštės, yra ne tik elegantiškas, bet ir lengvai prižiūrimas. Ši medžiaga suteikia jums patogumą ir praktiškumą, nes lengvai išvalomas ir atsparus įvairiems kasdienio naudojimo poveikiams. Tai reiškia, kad jūs galėsite mėgautis šiuo staliuku be didelio priežiūros krūvio.

Metalinės staliuko kojelės yra dar vienas DOMINO pranašumas, kuris suteikia jums galimybę asmeniškai pritaikyti šį baldą. Jūs galite pasirinkti iš įvairių spalvų, atitinkančių jūsų interjero spalvų schemą. Šis detalesnės spalvų pasirinkimo galimybė leidžia jums sukurti staliuką, kuris harmoningai derės su kitais namų baldais ir dekoru.

DOMINO kavos staliukas ne tik suteiks jums patogumą dėti jūsų kasdieninės kavos puodelius arba dekoratyvinius elementus, bet ir taps stilingu akcentu jūsų svetainėje ar kitose patalpose. Jo modernus dizainas ir funkcionalumas tampa puikiu pasirinkimu tiek šiuolaikiniams, tiek klasikiniams namų interjerams.

Šis staliukas yra ne tik baldas, bet ir būdas išreikšti jūsų stilių ir skonį. DOMINO kavos staliukas suteiks jums ne tik praktiškumo, bet ir grožio jūsų kasdienėje erdvėje. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, dizainą ir asmeninį interjero išskirtinumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai