Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ORGANIC, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, lentyna svetainei, valgomajam, biurui, 40 x 40 x 62 cm
NUOTRAUKOS
ORGANIC, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, lentyna svetainei, valgomajam, biurui, 40 x 40 x 62 cm

ORGANIC, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, lentyna svetainei, valgomajam, biurui, 40 x 40 x 62 cm

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 40 x 40 x 62 cm (P x G x A).
ORGANIC staliukas gali būti naudojamas ir kaip staliukas, ir kaip lentynėle daiktams susidėti.
Platus LMDP plokštės spalvų pasirinkimas. 
Metalinės staliuko kojelės, kurių spalvą galima rinktis. 
Kavos staliukas - lentyna neužima daug vietos, todėl puikiai pritaikomas bet kuriame interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas ORGANIC yra subtilus ir funkcionalus baldas, kuris praturtins jūsų namų interjerą elegancija ir praktiškumu. Stalviršis šio staliuko yra pagamintas iš LMDP (Laminated Medium Density Particleboard) plokštės, suteikiančios ne tik stovumo, bet ir lengvai prižiūrimą paviršių. Tai reiškia, kad kavos staliuko priežiūra yra paprasta, o jis išlaiko savo išvaizdą per ilgą laiką, nepaisant kasdienio naudojimo.

Platus LMDP plokštės spalvų pasirinkimas suteikia jums galimybę pritaikyti staliuką pagal savo asmeninius skonį ir interjero spalvų paletę. Nu nuobodžių neutralių atspalvių iki ryškių ir drąsių spalvų, šis pasirinkimas leidžia sukurti staliuką, kuris atitiks jūsų stilių ir harmoningai įsilieps į jūsų gyvenamosios erdvės dizainą.

Metalinės staliuko kojelės, kurios taip pat gali būti pasirinktos pagal spalvą, suteikia staliukui modernumo ir lengvumo pojūtį. Ši konstrukcija ne tik užtikrina stabilumą, bet ir suteikia subtilų industrijoje esančio dizaino akcentą. Galite pasirinkti kojelių spalvą, kad staliukas puikiai derėtų prie jūsų viso interjero arba būtų ryški stilių kontrastuojanti detalė.

ORGANIC kavos staliukas dera su įvairiais interjero stiliais – nuo šiuolaikiško ir minimalistinio iki klasikinio ir tradicinio. Jo universalumas leidžia jį lengvai integruoti į bet kokią gyvenamosios erdvės atmosferą. Nepriklausomai nuo to, ar jis bus naudojamas svetainėje, miegamajame ar kitose patalpose, ORGANIC staliukas tikrai pritrauks dėmesį savo dizainu ir funkcionalumu. Tai ne tik praktiškas baldas, bet ir stilingas akcentas, kuris padės sukuriant jaukią ir harmoningą aplinką jūsų namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai