Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 96 x 61 x 38 cm (P x G x A).
Unikalus pufas MAGRĖ-33 – išskirtinėmis detalėmis žavintis baldas. 
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

MAGRĖ-33 yra stilingas ir patogus pufas, kuris pritraukia dėmesį savo moderniu dizainu ir aukšta kokybe. Šis pufas yra puikus pasirinkimas norint suteikti jūsų namams ar biurui jaukumo ir elegancijos. Tai yra daugiafunkcinis baldas, kuris gali būti naudojamas kaip sėdėjimo vieta, pailgintas stalas ar tiesiog kaip dekoratyvinis elementas.

Vienas iš svarbiausių MAGRĖ-33 privalumų yra galimybė pasirinkti iš plataus audinių arba natūralios odos. Audinio pasirinkimas suteikia pufui minkštumo ir šilumos jausmą, tuo tarpu natūrali oda suteikia elegancijos ir išskirtinumo. Abi medžiagos yra kokybiškos ir ilgaamžės, todėl jūsų MAGRĖ-33 tarnaus ilgai ir išliks nepakitusio grožio.

Vienas iš MAGRĖ-33 pranašumų yra itin platų spalvų spektrą. Nepriklausomai nuo to, ar jūs renkatės audinį, ar odą, galėsite pasirinkti iš daugybės spalvų, kad jūsų pufas puikiai derėtų prie jūsų interjero. Šis pasirinkimas leidžia jums individualizuoti savo erdvę ir sukurti unikalų dizainą, atspindintį jūsų stilių.

Pufas MAGRĖ-33 taip pat yra kompaktiškas, todėl jį lengva pritaikyti įvairiems erdvių tipams. Jo universalumas leidžia jį naudoti tiek dideliuose, tiek mažuose kambariuose, nes jis nesudaro jausmo, kad užima per daug vietos. Tai yra puikus būdas papildyti savo interjerą ir suteikti jam modernumo akcentą.

Galutinėse MAGRĖ-33 detalėse matyti aukšta kokybė, kuri yra būdinga šiam prekės ženklui. Pufas ne tik atrodo puikiai, bet ir yra patogus bei ilgaamžis. Investuodami į MAGRĖ-33, galėsite mėgautis ne tik funkcionalumu, bet ir išskirtiniu stiliaus akcentu, kuris prideda jūsų erdvei žavesio.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai