Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI  minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI  minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI  minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI  minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI  minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI  minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam

MAGRĖ-33, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 188 x 95 x 81 cm (I x G x A).
Didelio tankio putų poliuretanas užtikrina sedėjimo komfortą.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Metalinės minkšto kampo kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Sofa MAGRĖ - 33 - tai nepriekaištingai sukomponuotas baldas, kuris derina komfortą, ilgaamžiškumą ir stilių. Šios sofos privalumai prasideda nuo jos sėdimojo komforto, kurį užtikrina didelio tankio putų poliuretanas. Ši medžiaga leidžia jums mėgautis minkštu, bet palaikomu sėdėjimu ilgą laiką, nepriklausomai nuo to, ar jūs atsipalaidavote, ar priimote svečius.

Čiužinio pagrindas, sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko, dar labiau pabrėžia sėdėjimo komfortą. Ši sistema prisitaiko prie jūsų kūno formos, palaikydama jūsų stuburą ir suteikdama optimalų palaikymą kiekvienam jūsų judesiui. Tai svarbu tiek ilgą laiką besėdinčiam, tiek aktyviai judančiam gyvenimo būdui.

Plieninės ZIG ZAG spyruoklės, naudojamos šioje sofoje, suteikia ilgalaikį patvarumą ir sėdėjimo komfortą. Jos užtikrina, kad sofa išlaikys savo formą ir elastingumą ilgą laiką, nepaisant nuolatinio naudojimo. Šis detalus dizainas yra dar vienas žingsnis link aukščiausių kokybės standartų.

Sofos MAGRĖ - 33 konstrukcija pagaminta iš tvirtos buko medienos, kuri yra ne tik patvari, bet ir stilinga. Ši medžiaga suteikia sofai tvirtumą ir stabilumą, užtikrindama, kad ji tarnautų jums ilgą laiką.

Didelis audinių arba natūralios odos pasirinkimas leidžia jums sukurti unikalų ir prabangų interjerą pagal savo skonį. Sofa MAGRĖ - 33 - tai ne tik baldas, bet ir pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės, komforto ir stiliaus savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai