Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MAGRĖ-33 LM, MAGRĖS BALDAI  minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam MAGRĖ-33 LM, MAGRĖS BALDAI  minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
MAGRĖ-33 LM, MAGRĖS BALDAI  minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
MAGRĖ-33 LM, MAGRĖS BALDAI  minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

MAGRĖ-33 LM, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 290 x 216 x 81 cm (I x G x A).
Galima rinktis kampo pusę. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Didelio tankio putų poliuretanas užtikrina sedėjimo komfortą.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Metalinės minkšto kampo kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Minkštas kampas MAGRĖ-33 yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės baldas, skirtas tiems, kurie vertina ne tik išvaizdą, bet ir sėdėjimo komfortą. Šio kampo pagrindas yra didelio tankio putų poliuretanas, kuris užtikrina ne tik minkštumą, bet ir atsparumą, suteikiantį ilgalaikį komfortą.

Čiužinio pagrindas, sudarytas iš standaus zonomis suskirstyto kišeninių micro spyruoklių bloko, dar labiau pagerina sėdėjimo patirtį. Ši sistema prisitaiko prie kiekvieno jūsų judesio, suteikdama efektyvų palaikymą ir mažindama spaudimą ant stuburo. Tai yra ypatingai svarbu ilgai sėdint ar ilsintis šiame kampas.

Plieninės ZIG ZAG spyruoklės, įtaisytos šio baldo konstrukcijoje, suteikia ne tik ilgalaikį patvarumą, bet ir didina sėdėjimo komfortą. Šios spyruoklės prisideda prie to, kad kampas yra atsparus deformacijoms ir išlaiko savo formą per ilgą laiką, nepaisant reguliaraus naudojimo.

Baldo konstrukcija pagaminta iš tvirtos buko medienos, kuri garantuoja stabilumą ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra žinoma savo tvirtumu, todėl MAGRĖ-33 ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra patikimas ir ilgaamžis baldas.

Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas suteikia jums galimybę pasirinkti pagal savo skonį ir namų dizainą. Nuoseklus dizainas ir aukštos kokybės medžiagos daro MAGRĖ-33 kampą puikiu pasirinkimu tiek moderniam, tiek klasikiniam interjerui. Tai ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų kasdienį komfortą ir namų stilių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai