Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MAGNUS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam, 310 x 213 cm MAGNUS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam, 310 x 213 cm MAGNUS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam, 310 x 213 cm
NUOTRAUKOS
MAGNUS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam, 310 x 213 cm
MAGNUS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam, 310 x 213 cm
MAGNUS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam, 310 x 213 cm

MAGNUS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam, 310 x 213 cm

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 310 x 213 x 103 cm (I x G x A).
Galima rinktis minkštą kampą su miegamuoju mechanizmu arba be jo.
Miegamo mechanizmo matmenys: 135 x 180 cm.
Galima rinktis kampo pusę. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
MAGNUS minkštas kampas idealiai tiks tiems, kurie vertina tradicijas, natūralumą ir patvarumą. Kokybiški baldai net ir po daugelio metų nepraras savo grožio ir vertės.
Pagalvių vidus užpildytas silikoninėmis granulėmis, kurios tolygiai pasiskirsto ir užpildo pagalvės vidų. 
Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus paprasta nuimti ir išskalbti. Jūsų baldai visuomet bus kaip nauji.
Šių baldų išskirtinumas – ypatingos formos natūralaus ąžuolo porankiai.
Solidūs ąžuolo porankiai idealiai tiks tiems, kurie vertina tradicijas, natūralumą ir ilgaamžiškumą. Kokybiškas baldas net ir po daugelio metų nepraras grožio ir vertės.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Minkštas kampas MAGNUS pritraukia dėmesį ne tik savo moderniu dizainu, bet ir ypatingomis savybėmis, kurios suteikia neprilygstamą komfortą ir ilgaamžiškumą. Šis baldas išsiskiria ne tik savo išskirtiniu dizainu, bet ir kokybės detalėmis, kuriomis jis yra įrengtas.

Pagalvių vidus, kurių pagrindą sudaro silikoninės granulės, suteikia kiekvienam sėdimosios vietos elementui ypatingo minkštumo ir prisitaikymo prie kūno formos. Tai užtikrina ne tik malonų sėdėjimo jausmą, bet ir ilgalaikį komfortą, nes granulės išlaiko savo formą ilgą laiką.

Unikalus MAGNUS kampo elementas – natūralaus ąžuolo porankiai, suteikiantys baldams ypatingo grožio ir prabangos. Šios detalės ne tik suteikia kontrastą minkštumui, bet ir pabrėžia aukštą kokybę bei išskirtinį dizainą, kuris tampa akcentu jūsų namuose.

Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko, kuris užtikrina optimalų kūno palaikymą ir stabdymą, o taip pat efektyviai mažina judesių perdavimą. Tai reiškia, kad kampas MAGNUS ne tik atrodo moderniai, bet ir suteikia jums aukštą sėdėjimo komfortą.

Baldo konstrukcija yra pagaminta iš tvirtos buko medienos, kuri užtikrina ne tik ilgaamžiškumą, bet ir stabilumą. Ši medžiaga yra žinoma savo tvirtumu ir atsparumu kasdienio naudojimo poveikiui, todėl kampas išlieka tvarkingas ir tvirtas ilgą laiką.

MAGNUS minkštas kampas yra ne tik baldas, bet ir įspūdingas namų interjero akcentas, kuris suteikia jums ne tik funkcionalumą, bet ir estetinį malonumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmonijos tarp komforto ir dizaino savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai