Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
X1 NATŪRALUS ĄŽUOLAS lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
X1 NATŪRALUS ĄŽUOLAS lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui

X1 NATŪRALUS ĄŽUOLAS lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 70 x 30 x 87 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus alyvuoto ąžuolo masyvo.
Modernios išvaizdos lentyna papuoš tiek svetainę, tiek vaikų kambarį ar biurą.
Lentyna pasižymi savo tvirtumu, todėl ją lengvai galėsite naudoti ne tik namuose, bet ir garaže.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje. 

 

Aprašymas

 

X1 lentyna - tai išskirtinio dizaino baldas, kuris sujungia natūralų alyvuotą ąžuolo masyvą su skandinaviško stiliaus elegancija, sukurdamas modernią ir funkcionalią interjero detalę. Ši lentyna ne tik suteiks papildomos saugyklos, bet ir praturtins bet kurios patalpos vizualinį įspūdį, pabrėždama gamtos grožį ir minimalistinį dizainą.

Lentynų gamyboje naudojamas natūralus alyvuotas ąžuolas, kuris išsiskiria unikalia spalva, tekstūra ir ilgaamžiškumu. Ąžuolo masyvas yra ne tik elegantiškas, bet ir ekologiškas pasirinkimas, atitinkantis skandinaviško stiliaus principus, kuriuose pabrėžiamas natūralumas ir paprastumas.

X1 lentynos dizainas yra išskirtinai švarus ir funkcionalus. Jos linijos yra tiesios, bet subtilios, sukurdamos harmoningą derinį su aplinka. Lentynų dizaino paprastumas leidžia joms integruotis į įvairias erdves - nuo svetainės iki miegamųjų, suteikdamos kambariui šiuolaikišką ir jaukų atmosferą.

Skandinaviško stiliaus estetika labai aiškiai atsispindi lentynoje. Neutralus alyvuotas ąžuolas ir minimalistinė forma suteikia šilumą ir švelnumo, tuo pačiu metu išsaugant funkcionalumą. Tokia lentyna gali būti puiki pasirinktis tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams, sukurdama subtilų kontrastą ir suteikdama erdvės jaukumo jausmą.

X1 pavadinimas pabrėžia šios lentynos unikalumą ir modernumą. Tai ne tik funkcionalus baldas, bet ir meninė išraiška, praturtinanti jūsų namų ar biuro erdvę. Įsigykite X1 lentyną ir patirkite skandinaviško stiliaus eleganciją savo interjere.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai