Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
PRAHA PA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui PRAHA PA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
PRAHA PA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui
PRAHA PA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui

PRAHA PA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 50 x 21 x 135 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Lentyna miegamajam, svetainei, prieškambariui ar biurui. 
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas  PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

PRAHA lentyna - tai išskirtinis baldas, kuris ne tik suteiks jūsų namams išskirtinio dizaino žavesio, bet ir užtikrins praktiškumą bei funkcionalumą. Ši lentyna, išsiskirianti moderniu ir elegantišku dizainu, tapo nepakeičiama erdve organizuoti jūsų namų interjerą.

Baldas turi PVC kantuotę, kuris ne tik sukuria tvirtumą, bet ir apsaugo nuo kasdienio naudojimo poveikio. Fasadas, puoštas MDF, priduoda lentynai išskirtinę estetiką ir subtilų akcentą. Šis dizainas leidžia lengvai integruoti lentyną į įvairias interjero stilių - nuo modernaus iki klasikinio.

Stalčių bėgeliai, įrengti su guoliniais slopintuvais, suteikia papildomo funkcionalumo, užtikrindami lengvą ir tylų naudojimą. Tai ne tik leidžia jums saugiai laikyti savo daiktus, bet ir sukuria tvarkingą ir tvarkingą erdvę, paslėpdami reikalingas detalės nuo žvilgsnių.

PRAHA lentyna, pasižyminti aukštu kokybės standartu ir subtiliu dizainu, yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmoningos ir modernios namų aplinkos. Šis baldas praturtins jūsų interjerą, atspindėdamas funkcionalumo ir dizaino derinį. Tai ne tik lentyna – tai stilingas ir praktiškas namų akcentas, kurį verta turėti. Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai