Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
PRAHA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui PRAHA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui PRAHA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
PRAHA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui
PRAHA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui
PRAHA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui

PRAHA, GBF Lentyna miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 75 x 40 x 205 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Talpi lentyna miegamajam, svetainei, prieškambariui ar biurui. 
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas  PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

PRAHA lentyna - tai išskirtinio dizaino baldas, kuris subtiliai įpina modernumą ir funkcionalumą. Ši lentyna puikiai atitinka PRAHA kolekcijos estetiką, pasižyminčią PVC kantuotę ir fasadu, kurį papuošia MDF dekoratyvinė danga. Tai ne tik vizualiai traukiantis, bet ir kokybiškai pagamintas baldas, kuris suteiks jūsų interjerui elegancijos ir praktiškumo.

Lentynos PVC kantuotė ne tik suteikia jai tvirtumo, bet ir apsaugo nuo kasdienio naudojimo poveikio. Šis dizaino sprendimas yra ne tik funkcionalus, bet ir patrauklus, suteikiantis lentynai unikalų išskirtinumą. Fasadas, puoštas MDF, sukuria subtilų ir modernų akcentą, suteikiantį lentynai šiuolaikinį charakterį.

Stalčių bėgeliai, kurie yra guoliniai su slopintuvais, ne tik prisideda prie lentynos dizaino, bet ir užtikrina tylų bei patogų naudojimą. Šis sprendimas suteikia lengvą prieigą prie saugojamo turinio, tuo pačiu neleisdamas staigiai daryti triukšmo.

PRAHA lentyna tampa ne tik funkcionaliu ir patvariu baldų elementu, bet ir interjero akcentu, kuris suteiks jūsų namams šilumos bei modernaus skonio. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmonijos tarp dizaino ir praktiškumo savo gyvenamojoje aplinkoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai