Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė
NUOTRAUKOS
LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė
LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė
LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė
LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė

LATINA svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas, konsolė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš juodo metalo rėmo ir rudai lakuotos ąžuolo medienos. 
Metalo ir tamsaus ąžuolo derinys suteikia baldui išskirtinę išvaizdą.
LAT baldų kolekcijos asortimentas trykšta patrauklumu ir siūlo unikalius raštuotus fasadus, kurie suteikia tekstūros ir išskirtinumo kiekvienam interjerui.
Dėka profiliuotų durų ir stalčių fasadų, žaidžiant šviesai ir šešėliui, atsiskleidžia šimtmečio vidurio įkvėpti raštai.
Baldai surinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

LATINA kolekcija - tai įspūdinga skandinaviško stiliaus baldų serija, kurioje harmoningai derinamas juodo metalo rėmas su rudai lakuota ąžuolo mediena. Kiekvienas kolekcijos elementas, pradedant komoda ir baigiant konsolė, išsiskiria ne tik moderniu dizainu, bet ir kokybiškomis medžiagomis, sukurdamas jaukų ir stilingą interjerą.

Komoda iš LATINA kolekcijos yra funkcionalus ir stilingas saugojimo sprendimas, kuris puikiai tinka jūsų gyvenamojo ar miegamojo erdvei. Rudai lakuota ąžuolo mediena suteikia komodai natūralumo ir šilumos, tuo tarpu juodo metalo rėmas suteikia modernų ir elegantišką akcentą. Komodos dizainas papildo subtilios detalės ir praktiški sprendimai.

Pietų stalas LATINA kolekcijoje įkvėps jūsų valgymo zoną moderniu ir funkcionaliu būdu. Juodo metalo rėmas sukuria lengvumo ir subtilaus dizaino vaizdą, o ąžuolo medienos paviršius su rudu lakavimu suteikia stalui išskirtinumo ir natūralumo. Šis stalas taps ne tik valgymo zonos centru, bet ir estetiniu kambario akcentu.

Kavos staliukas LATINA kolekcijoje suteiks jūsų svetainei modernų ir stilingą fokusą. Juodo metalo rėmas ir rudai lakuota ąžuolo mediena sukuria derinį, kuris atspindi šiuolaikiškumą ir natūralumą. Staliuko dizainas yra subtilus, bet kartu įspūdingas, pritraukiantis dėmesį.

TV staliukas LATINA kolekcijoje ne tik pritaikytas technologinėms įrangoms, bet ir atitinka šiuolaikinius dizaino standartus. Juodo metalo rėmas sujungtas su rudai lakuota ąžuolo mediena, sukurdamas harmoningą ir modernų vaizdą. Staliuko konstrukcija yra stabilumo ir funkcionalumo kombinacija, atitinkanti šiuolaikinių namų poreikius.

Konsolė iš LATINA kolekcijos yra puiki papuošalų ar kitų dekoratyvinių elementų eksponavimo vieta. Jos dizainas subtilus, bet kartu efektyvus, pritraukiantis dėmesį priešais esančios erdvės. Rudas lakavimas ir juodo metalo rėmas suteikia konsolės dizainui estetinį ir šiuolaikišką charakterį.

LATINA kolekcija įeina į skandinaviško dizaino pasaulyje su išskirtinėmis medžiagomis, kuriomis pasižymi juodo metalo rėmas ir rudai lakuota ąžuolo mediena. Šie baldai sukurs jaukią ir išskirtinę atmosferą jūsų namuose, pabrėždami modernumo ir natūralumo pusiausvyrą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai