Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
AUKSAS konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui AUKSAS konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui
NUOTRAUKOS
AUKSAS konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui
AUKSAS konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui

AUKSAS konsolė, staliukas svetainei, miegamajam, valgomajam, biurui, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100 x 30 x 90 cm (P x G x A).
Galima rinktis konsolės spalvas.
Konsolės stalviršis gaminamas iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 2 cm.
Rėmo spalva - auksinė.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

AUKSAS konsolė - tai elegantiškas ir funkcionalus sprendimas, sukurtas siekiant aukščiausios kokybės ir ilgaamžiškumo. Šios konsolės stalviršis yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos pluošto lakštai), kuris ne tik suteikia išskirtinį išvaizdos įspūdį, bet ir pasižymi dideliu atsparumu įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.

LMDP plokštės, kurios sudaro konsolės stalviršį, yra 18 mm storio, suteikdamos stabilumą ir patvarumą. Šios plokštės yra apdorotos kantuote iš PVC (polivinilo chlorido), kuri ne tik suteikia estetišką išvaizdą, bet taip pat apsaugo nuo pažeidimų bei ilgalaikio naudojimo žymėjimų. PVC kantuotės storis siekia 2 mm, suteikiant papildomą tvirtumą ir ilgaamžiškumą konsolės stalviršiui.

Rėmas, kuris palaiko šią konsolę, yra pagamintas milteliniu būdu dažyto metalo. Metalinio rėmo profilių storis siekia 2 cm, suteikdamas stabilumą ir patvarumą konstrukcijai. Rėmo spalva, pasirinkta auksinė, suteikia AUKSAS konsolės išskirtinę išvaizdą, pridedant šilumos ir šviesos į erdvę.

Ši konsolė yra ne tik funkcionali, bet ir stilinga, todėl ji tinkama įvairioms patalpoms, nuo virtuvės iki svetainės ar biuro. AUKSAS konsolė įkvepia prabangos jausmą ir gali tapti išskirtiniu interjero akcentu, tuo pačiu suteikdama praktiškumą ir ilgaamžiškumą savo naudotojui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai