Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-25%
MODICA 1 komoda, spintelė miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui MODICA 1 komoda, spintelė miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
MODICA 1 komoda, spintelė miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
MODICA 1 komoda, spintelė miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

MODICA 1 komoda, spintelė miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 45 x 77,6 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Spalva - rūkytas ąžuolas.
Kojos - juodas metalas.
Juodos baldų kojelės ir švarios minimalistinės linijos suteikia baldams originalumo ir išskirtinumo.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

MO baldų kolekcijos pasirinkimas  MO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

MODICA 1 komoda – tai išskirtinio dizaino baldas, kuris harmoningai jungia funkcionalumą, natūralumo šiltumą ir skandinaviško stiliaus estetiką. Ši komoda yra puikus sprendimas tiems, kurie siekia ne tik papildomos saugyklos, bet ir stiliaus jų interjere.

Korpusas pagamintas iš rūkyto ąžuolo, suteikiančio subtilią šviesą ir šilumą jūsų namų erdvei. Rūkytas ąžuolas yra ne tik estetiškas, bet ir ilgaamžiškas, todėl ši komoda bus ilgalaikis jūsų interjero dalis. Natūralaus medžio tekstūra ir spalva sukuria jaukų ir gamtos artumo jausmą.

Juodo metalo kojelės komodoje ne tik atlieka stabilumo funkciją, bet ir prideda šiuolaikiško akcento. Metalo kontrastas su rūkyto ąžuolo spalva suteikia komodai subtilaus ir modernaus dizaino, atitinkančio skandinaviško stiliaus bruožus. Kojelės sukuria elegantišką laisvai stovinčią komodos formą, prisidedančią prie viso baldų komplekso estetikos.

Komoda MODICA 1 ne tik vizualiai patraukli, bet ir funkcionali. Platus stalviršis suteikia pakankamai vietos saugoti įvairius daiktus. Stumdomos durelės sukuria modernų ir tvarkingą stiliaus akcentą, tuo pačiu užtikrindamos patogų prieigą prie komodos turinio. Viduje rūpestingai sutvarkyta erdvė padės jums išsaugoti tvarką ir organizuoti buitinius daiktus.

Pavadinimas MODICA 1 atspindi šios komodos modernumą ir išskirtinumą. Tai ne tik baldas, bet ir meno kūrinys, sukuriantis ypatingą atmosferą jūsų namuose. Komoda MODICA 1 - tai puiki dermė tarp natūralumo, funkcionalumo ir skandinaviško dizaino elegancijos. Įsigykite šią komodą ir leiskite jai tapti ryškiu interjero akcentu jūsų gyvenamojoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai