Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
TOPLEY 1 BALTA kėdė, foteliukas valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų stalui TOPLEY 1 BALTA kėdė, foteliukas valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų stalui TOPLEY 1 BALTA kėdė, foteliukas valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų stalui
NUOTRAUKOS
TOPLEY 1 BALTA kėdė, foteliukas valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų stalui
TOPLEY 1 BALTA kėdė, foteliukas valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų stalui
TOPLEY 1 BALTA kėdė, foteliukas valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų stalui

TOPLEY 1 BALTA kėdė, foteliukas valgomajam, virtuvei, svetainei, pietų stalui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 55 x 59 x 82 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis: 47 cm.
Spalva: balta.
Medžiaga: plastikas. 
Juodos metalinės kojelės.
Universali kėdė tiks bet kurio dizaino interjere. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje. 

Kėdės parduodamos komplekte po 2 vnt. Kaina nurodyta už 1 vnt. 

 

Aprašymas

 

TOPLEY 1 kėdė yra modernaus ir skandinaviško stiliaus baldas, kuris puikiai atspindi švarią estetiką ir funkcionalumą. Kiekvienas dizaino elementas, nuo juodų metalinių kojelių iki plastiko sėdimojo paviršiaus, buvo kruopščiai atrinktas, siekiant sukurti subtilų ir stilingą kėdės įvaizdį.

Juodos metalinės kojelės ne tik suteikia kėdei modernų ir šiuolaikišką akcentą, bet ir užtikrina jos stabilumą. Metalo tvirtumas puikiai derinamas su švariu ir minimalistiniu skandinaviško stiliaus dizainu. Kojelės taip pat yra lengvos ir patvarios, kurių apvalios formos kuria subtilų kontrastą su kitomis baldų linijomis.

Sėdimoji dalis pagaminta iš aukštos kokybės plastiko, kuris yra lengvas, tvirtas ir lengvai priežiūros. Plastikas ne tik suteikia kėdei modernų ir švarų išvaizdą, bet ir suteikia jai funkcionalumą, būdingą šiuolaikiniam interjerui. Šis medžiagos pasirinkimas taip pat užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą įvairioms kasdienėms įtakoms.

Kėdės forma yra ergonomiška ir subtili, pritaikoma tiek mažesnėms, tiek didesnėms erdvėms. Plastiko paviršius suapvalintais kampais suteikia jai šilumos ir kartu išlaiko švarų ir modernų įvaizdį. Minimalistinis dizainas ir dėmesys detalėms padeda kėdei lengvai derintis su kitais baldais ir interjero elementais.

TOPLEY 1 kėdė tinka tiek valgomajam stalui, tiek biuro aplinkai. Jos pavadinimas suteikia jai individualumo ir svarbią tapatybę, kuri puikiai atspindi jos modernų ir funkcionalų charakterį. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik estetiką, bet ir patogumą bei šiuolaikinį dizainą savo namuose ar darbo vietoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai