Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
Top
MUSĖ kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui MUSĖ kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
MUSĖ kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
MUSĖ kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

MUSĖ kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 75 x 50 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

MUSĖ kavos staliukas yra puikus pasirinkimas tiek namuose, tiek viešojoje erdvėje, suteikiantis eleganciją, funkcionalumą ir ilgaamžiškumą. Šis staliukas puikiai tinka kavos ar kitų gėrimų ragavimui, taip pat jis prideda stiliaus jūsų erdvei.

Viena iš išskirtinių staliuko savybių yra atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai stalviršis. Tai reiškia, kad jūs galėsite džiaugtis jūsų kavos momentu be baimės dėl įbrėžimų ar kitų pažeidimų. Be to, staliuko stalviršis gaminamas iš LMDP (laminuoto medienos drožlių plokštės), kurios storis yra 18 mm. Šis medžiagos pasirinkimas suteikia ne tik tvirtumą, bet ir estetiškumą, o tuo pačiu metu užtikrina ilgalaikį naudojimą.

Kantuotė, pagaminta iš PVC (polivinilchlorido), suteikia dar didesnį apsaugos lygį ir puošnumą stalviršiui. PVC storis siekia 2 mm, užtikrindamas tvirtą ir atsparią apsaugą nuo galimų pažeidimų. Tai taip pat padeda lengvai išlaikyti staliuko išvaizdą per ilgus metus naudojimo.

MUSĖ kavos staliuko kojos pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiančio stabilumą ir tvirtumą. Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas leidžia jums pritaikyti staliuką pagal savo interjero spalvų schemą, taip sukurdami harmoningą erdvę.

Galutinė staliuko forma ir funkcionalumas įkvepia jį pritaikyti tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams. MUSĖ kavos staliukas yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas elementas, kuris pridės elegancijos ir komforto jūsų kasdieniam gyvenimui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai