Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
Top
REBEKA AUKSINĖ MINI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui REBEKA AUKSINĖ MINI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
REBEKA AUKSINĖ MINI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
REBEKA AUKSINĖ MINI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

REBEKA AUKSINĖ MINI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 58 x 47 cm/ 42 x 40 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliukų kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 2 x 2 cm.
Kojų spalva - auksinė.
Komplekte 2 staliukai. Kaina nurodyta už komplektą. 
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

REBEKA kavos staliukas yra stilingas ir funkcionalus sprendimas jūsų namų ar verslo erdvėje. Šis staliukas sukurtas su ypatingu dėmesiu išvaizdai ir ilgaamžiškumui, užtikrinant jums patogumą ir patrauklumą.

Viena iš svarbiausių REBEKA kavos staliuko savybių yra jo stalviršio atsparumas įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai. Tai reiškia, kad galėsite naudoti šį staliuką su pasitikėjimu, nebijodami dėti ant jo karštų indų ar atlikti kitų kasdienių veiksmų, kurie galėtų pakenkti jo išvaizdai.

Be to, REBEKA kavos staliukui pasirinkti turite platų stalviršio spalvų pasirinkimą, leidžiantį jums pritaikyti jį prie jūsų interjero stiliaus. Stalviršio gamybai naudojamas LMDP (laminuotas medienos pluošto lakštai), kurio storis siekia 18 mm. Tai suteikia stabilumą ir ilgaamžiškumą, užtikrinantį, kad jūsų staliukas tarnaus ilgus metus.

Stalviršio kantuotė padengta PVC danga, kurios storis yra 2 mm, suteikianti dar didesnį atsparumą įbrėžimams ir pailgindama staliuko naudojimo laiką.

REBEKA kavos staliukas taip pat išsiskiria dėl miltelinio būdu dažytų metalinių kojų. Kojos turi 2 x 2 cm plotį ir yra padengtos auksine spalva, kuri suteikia staliukui išskirtinį ir elegantišką išvaizdą.

Šis kavos staliukas yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas papildymas jūsų namų ar verslo interjerui. Su savo išskirtinėmis savybėmis, tokiais kaip atsparumas ir stilingas dizainas, REBEKA kavos staliukas tampa puikiu pasirinkimu bet kokiam kavinės ar namų erdvės apdailai.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai