Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
IMPERIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas klasikinio dizaino pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui IMPERIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas klasikinio dizaino pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui IMPERIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas klasikinio dizaino pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
IMPERIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas klasikinio dizaino pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
IMPERIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas klasikinio dizaino pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
IMPERIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas klasikinio dizaino pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

IMPERIJA, MAGRĖS BALDAI minkštas klasikinio dizaino pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 70 x 70 x 40 cm (P x G x A).
Didelio diametro pufas papildys klasikinių baldų kolekciją IMPERIJA arba papuoš bet kokio stiliaus interjerą. Derinkite pufo spalvą su kitais, interjere esančiais baldais arba kaip tik rinkitės kontrastingą spalvą ir turėsite smagų akcentą.
Klasikinis stilius – nevienadienis, diktuojamas nesenstančių dizaino tendencijų. Jį ypatingai atspindi užapvalinti baldo kampai, lenktos linijos ir apmušalo įtraukimai. Šis pufas – ryškus interjero akcentas, kuris papildys interjerą, įneš subtilios dinamikos.
Jį lengvai pritaikysite svetainėje, miegamajame, koridoriuje ar vonios kambaryje.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufų imperija pristato išskirtinius ir elegantiškus pufus, kurie tampa jūsų namų dizaino karūna. Ši unikali imperija yra žinoma dėl savo platų audinių ir aukštos kokybės natūralios odos pasirinkimo, leidžiančio klientams pasirinkti stilių, atitinkantį jų skonį ir interjerą.

Visi pufai yra suformuoti pagal apvalią formą, suteikdami patrauklų ir modernų išvaizdą bet kuriam kambariui. Pufų dizainas ne tik yra funkcionalus, bet ir estetiškai patrauklus, pritaikytas tiek klasikiniam, tiek moderniam interjerui.

Svarbu pabrėžti, kad pufų imperija teikia klientams galimybę pasirinkti iš įvairių audinių ir natūralios odos. Tai leidžia visiškai pritaikyti pufą pagal asmeninius skonius ir interjero stilių. Natūralios odos pufai suteikia prabangos ir šilumos jausmą, tuo tarpu įvairių audinių pufai gali suteikti lengvumo ir šiuolaikiškumo akcentą.

Pufų imperijos pirmenybė yra ne tik stilingas dizainas, bet ir aukštos kokybės gamybos procesas. Kiekvienas pufas yra atidžiai pagamintas, naudojant tik geriausius medžiagų šaltinius ir aukščiausios kokybės amatą. Tai užtikrina ilgaamžiškumą ir funkcionalumą, leisdama jums mėgautis savo nauju pufu ilgą laiką.

Pufų imperija įsipareigoja klientų patirčiai ir poreikiams, siekdama sukurti aukščiausios kokybės, patvarius bei stilingus baldus. Su šia imperija jūsų namai taps ne tik jaukesni, bet ir pasakos vieta, kurioje galėsite mėgautis savo laisvalaikiu su komfortu ir stiliaus pojūčiu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai