Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
DELUX, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui DELUX, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
DELUX, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
DELUX, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

DELUX, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 95 x 100 x 81 cm (I x G x A).
Galima reguliuoti atraminės pagalvės aukštį. Reguliuojamos atlošo pagalvės leidžia kiekvienam susikurti patogiausią padėtį nugarai ir galvai.
ZIG ZAG tipo spyruoklės, kurios suteikia balui maksimalų sedėjimo komfortą.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Baldas gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris užtikrina sedėjimo komfortą ir greitai grįžta į pradinę padėtį.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis DELUX - tai elegantiškas ir patogus sprendimas norintiems derinti stilių su funkcionalumu savo namuose ar biure. Šis fotelis pasižymi keletu išskirtinių savybių, kurios suteikia jam aukštą komfortą ir išskirtinį dizainą.

Viena iš svarbiausių ypatybių, kurią siūlo fotelis DELUX, yra galimybė reguliuoti atraminės pagalvės aukštį. Tai leidžia jums lengvai prisitaikyti prie savo asmeninių poreikių ir patirti optimalų palaikymą bei patogumą. Reguliuojama pagalvė užtikrina, kad jūsų galva ir kaklas bus patogiai atsipalaidavę, suteikdami jums maksimalų malonumą ilgą laiką sėdint.

Fotelio DELUX čiužinio pagrindas yra pagamintas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko, kuris pridės papildomą palaikymą ir lankstumą. Ši technologija leidžia jūsų kūnui prisitaikyti prie kiekvieno judesio, suteikiant jums ypatingą komfortą sėdint ar atsipalaidavus.

Baldas gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris suteikia foteliui DELUX ilgaamžiškumą ir atsparumą. Ši medžiaga užtikrina, kad fotelis išlaikys savo formą ir patogumą ilgą laiką, net intensyvaus naudojimo sąlygomis.

Pasirinkimas tarp plato audinių arba natūralios odos leidžia jums pritaikyti fotelį DELUX pagal savo skonį ir namų interjero stilių. Platus audinių spektras suteikia jums galimybę rinktis nuo subtilių ir neutralių atspalvių iki ryškių ir drąsių spalvų, atitinkančių jūsų individualius poreikius ir norus.

Visos šios savybės kartu padaro fotelį DELUX puikiu pasirinkimu tiems, kurie vertina kokybę, funkcionalumą ir stilingą dizainą savo erdvėje. Tai yra ne tik baldas, bet ir patrauklus akcentas, kuris papildys kiekvieną interjerą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai