Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
CARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas CARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas CARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas
NUOTRAUKOS
CARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas
CARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas
CARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas

CARNO svetainės baldų kolekcija: komoda, pietų stalas, kavos staliukas, TV staliukas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš natūralaus ąžuolo.
Natūralaus ąžuolo, lenktų formų ir 3D fasadų sintezė puikiai dera kartu, sukuria tekstūrą ir šilumą.
Visa CRN baldų kolekcija yra puikus skandinaviško stiliaus rankų darbo pavyzdys, papildytas modernaus minimalizmo ir funkcionalumo.
Baldai surinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

CARNO kolekcija - tai įspūdinga ir rafinuota skandinaviško stiliaus baldų serija, kurioje susijungia aukščiausios kokybės natūralus ąžuolas ir išskirtinės lenktos formos. Kiekvienas šios kolekcijos elementas, pradedant komoda ir baigiant TV staliuku, sukuria išskirtinę ir jaukią erdvę jūsų namuose.

Komoda iš CARNO kolekcijos ne tik pasižymi moderniu dizainu, bet ir funkcionalumu. Natūralus ąžuolas su lenktomis formomis suteikia komodai unikalų charakterį, tuo pačiu pabrėžiant šilumą ir natūralumą. Sklandžiai lenkta paviršiaus forma daro šį baldą ne tik praktišku, bet ir estetišku akcentu jūsų namuose.

Pietų stalas CARNO kolekcijoje puikiai tinka šeimos ar draugų susitikimams. Natūralaus ąžuolo lenktos formos stalviršis suteikia šiltą ir šiuolaikišką įspūdį, o tvirtos kojos užtikrina stabilumą. Lenktos linijos, būdingos CARNO kolekcijai, sukuria išskirtinį ir originalų baldų dizainą.

Kavos staliukas CARNO kolekcijoje išsiskiria savo subtilumu ir išskirtine forma. Natūralus ąžuolas suteikia staliukui natūralaus ir šilto atspalvio, o lenktos linijos daro jį unikaliu ir moderniu. Šis staliukas tampa ne tik funkcionaliu, bet ir estetišku akcentu jūsų svetainėje.

TV staliukas iš CARNO kolekcijos yra ne tik praktiškas, bet ir stilingas. Jo natūralaus ąžuolo paviršius ir lenktos formos kojos sukuria subtilų ir šiuolaikišką interjero akcentą. Staliukas puikiai tinka laikyti technologines priemones, tuo pačiu suteikiant jaukią atmosferą jūsų svetainėje.

CARNO kolekcija yra daugiau nei baldai - tai meninė išraiška, kurianti harmoningą ir jaukią namų aplinką. Ši kolekcija atspindi modernią skandinaviško stiliaus estetiką, kurią lydi natūralių medžiagų šiluma ir išskirtinės formos. Įsigykite CARNO baldus ir leiskite jiems tapti jūsų namų dailiu akcentu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai