Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam

WHITBY 10 PETROL baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 48 x 45 x 93 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis: 68 cm.
Medžiaga: plastikas.
Metalynės kojelės, dažytos tokia pat spalva kaip sėdimoji kėdės dalis.
Universali kėdė tiks bet kurio dizaino interjere. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje. 

Kėdės parduodamos komplekte po 2 vnt. Kaina nurodyta už 1 vnt. 

 

Aprašymas

 

WHITBY 10 kėdė - tai subtilaus dizaino kūrinys, sukuriantis harmoningą derinį tarp plastiko lengvumo, metalinių kojelių tvirtumo ir skandinaviško stiliaus estetikos. Ši kėdė puikiai įsipaišo į šiuolaikinį interjerą, suteikdama šiltumo ir funkcionalumo jausmą.

Sėdimoji kėdės dalis pagaminta iš aukštos kokybės plastiko, suteikiančio ne tik šiuolaikišką išvaizdą, bet ir lengvumą bei ilgaamžiškumą. Plastikas pasirinktas dėl savo funkcionalumo, lengvumo ir galimybės pasiekti subtilų dizainą. Kėdės forma yra švaraus ir elegantiško skandinaviško stiliaus atspindys, kuriame dominuoja natūralumas ir paprastumas.

Metalinės kojelės, dažytos tokia pat spalva kaip sėdimoji dalis, sukuria vientisą ir harmoningą kėdės išvaizdą. Kojelių dizainas yra modernus ir funkcionalus, atspindintis skandinaviško stiliaus bruožus. Jos ne tik suteikia kėdei stabilumo, bet ir papildo bendrą kėdės dizainą.

WHITBY 10 kėdės forma yra ergonomiška, pritaikyta patogiam sėdėjimui ilgesnį laiką. Švelniai suapvalintos linijos ir subtilus dizainas leidžia kėdei lengvai integruotis į įvairias erdves, nuo valgomųjų iki biurų ar kavinukų.

Pavadinimas WHITBY 10 suteikia kėdei jaukumo ir skandinaviško miesto pajautos. Tai ne tik baldas, bet ir meninė išraiška, kviečianti mėgautis sėdėjimu ir aplinka. WHITBY 10 kėdė - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik funkcionalumo, bet ir stiliaus savo gyvenamojoje ar darbo aplinkoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai