Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam

WHISTLER 18 BALTA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 50 x 94 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis: 68 cm.
Medžiaga: plastikas.
Juodos metalinės kojelės.
Universali kėdė tiks bet kurio dizaino interjere. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje. 

 

Aprašymas

 

WHISTLER 18 baro kėdė – tai funkcionalus ir modernus baldas, subalansuotas tarp šiuolaikinio dizaino ir skandinaviško stiliaus šilumos. Ši kėdė yra sukurtas sukuriant optimalų derinį tarp plastiko lengvumo, juodų metalinių kojelių tvirtumo ir skandinaviško dizaino paprastumo, kuris įterpia ją į bet kokią baro ar virtuvės aplinką.

Kėdės sėdimoji dalis, pagaminta iš kokybiško plastiko, ne tik suteikia jai šiuolaikišką išvaizdą, bet ir užtikrina lengvumą, patogumą ir tvirtumą. Plastikas pasirinktas ne tik dėl savo estetinių privalumų, bet ir dėl lengvo valymo bei ilgaamžiškumo. Toks sprendimas atspindi skandinaviško stiliaus troškimą pabrėžti paprastumą ir funkcionalumą.

Juodos metalinės kojelės ne tik užtikrina kėdei stabilumą, bet ir sukuria modernų ir kontrastingą akcentą. Metalo tvirtumas puikiai dera su plastiko lengvumu ir suteikia kėdei subtilų, bet efektingą įvaizdį. Kojelių dizainas atitinka skandinaviško stiliaus principus, kurie pabrėžia švarumą ir paprastumą.

Kėdės forma yra ergonomiška ir komfortiška, pritaikyta ilgesniam sėdėjimui. Suapvalintos linijos ir subtilūs kampai suteikia kėdei švelnumo ir šilumos. Šis dizainas leidžia lengvai integruoti WHISTLER 18 baro kėdę į įvairias interjero kompozicijas, ar tai būtų šiuolaikiška baro erdvė, virtuvė ar šeimos valgomasis.

Pavadinimas WHISTLER 18 pabrėžia šios kėdės individualumą ir išskirtinumą. Tai puikus pasirinkimas norintiems pridėti modernaus ir skandinaviško dizaino akcento savo baro aplinkai. WHISTLER 18 baro kėdė yra ne tik funkcionalus sėdimoji vieta, bet ir stilingas elementas, praturtinsiantis bet kurį modernų interjerą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai