Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam
OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam

OTTOWA 8 ŽALIA baro kėdė virtuvei, svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 49 x 56 x 105 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis - 77 cm.
Medžiaga: aksomas.
Juodos metalinės kojos.
Vidinės "arlekininės" siūlės ant atlošo ir porankių.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

OTTOWA 8 baro kėdė sukurta su dėmesiu detalėms ir išskirtiniu dizainu, kuris pritraukia dėmesį ir prideda išskirtinumo jūsų interjerui. Ši baro kėdė pasižymi dirbtinės odos sėdima dalimi, juodomis metalinėmis kojelėmis ir vidinėmis "arlekininėmis" siūlėmis ant atlošo bei porankių, suteikianti jai išskirtinį ir elegantišką išvaizdą.

Sėdima dalis, pagaminta iš kokybiškos dirbtinės odos, suteikia OTTOWA 8 kėdei ne tik prabangą, bet ir patogumą. Dirbtinė oda yra ne tik estetiškai patraukli, bet ir lengvai prižiūrima bei atspari dėmesių ir purvo atsiradimui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą ir lengvumą prižiūrėti baldus.

Juodos metalinės kojos suteikia kėdei stabilumą ir tvirtumą, tuo pačiu pabrėždamos modernų ir industrijinį stilių. Šios kojos taip pat yra lengvos ir patvarios, užtikrinančios ilgalaikį naudojimą. Spalvinis kontrastas tarp juodų kojų ir dirbtinės odos sėdimosios dalies sukuria išskirtinę ir šiuolaikišką atmosferą.

Viena iš išskirtinumą suteikiančių detalių yra vidinės "arlekininės" siūlės ant atlošo ir porankių. Šios siūlės suteikia kėdei individualumo ir unikalumo. Jos sukuria subtilų, bet pastebimą efektą, pridedantį išraiškingumo ir charakterio kėdei. Ši detalė dar labiau pabrėžia OTTOWA 8 baro kėdės dizaino išskirtinumą.

OTTOWA 8 baro kėdė yra daugiau nei tik baldas. Ji yra dizaino objektas, kuris atspindi modernią estetiką ir įtraukia skirtingas stilių detalėmis. Ši kėdė puikiai tinka ne tik baro aplinkai, bet ir virtuvei ar svetainei, kur norite sukurti prabangią ir modernią atmosferą. Jos pavadinimas, OTTOWA 8, gali asocijuotis su išskirtinumu ir aukštu dizaino lygiu, kurį ši kėdė tikrai atitinka.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai