Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 66 x 66 x 40 cm ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 66 x 66 x 40 cm
NUOTRAUKOS
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 66 x 66 x 40 cm
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 66 x 66 x 40 cm

ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, 66 x 66 x 40 cm

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 66 x 66 x 40 cm (P x G x A).
Vertinate minimalizmą? Kokybiškas ir itin komfortiškas ATLANTIC pufas – sukurtas patogiems namams. 
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

ATLANTIC pufai išsiskiria ne tik savo išskirtiniu dizainu, bet ir aukščiausios kokybės medžiagomis, kurios garantuoja ne tik komfortą, bet ir ilgalaikį patikimumą. Didžiausias dėmesys skiriamas audinių ir natūralios odos pasirinkimui, suteikiant vartotojui galimybę rinktis pagal asmeninius poreikius ir stilių.

Audinių pasirinkimas yra platūs, atspindi įvairias skonius ir stilius. ATLANTIC siūlo platų spalvų spektrą, pritaikytą kiekvienam vartotojui. Tai leidžia sukurti harmoningą interjerą ir pritaikyti pufą pagal jūsų namų dizainą. Galite rinktis tarp subtilių neutralių atspalvių arba ryškesnių, spalvingų variantų, suteikiančių jūsų erdvei unikalumo.

Oda, kaip medžiaga, taip pat yra prieinama ATLANTIC pufams, suteikiant jiems prabangos jausmą ir išskirtinį dizainą. Natūrali oda ne tik atrodo elegantiškai, bet ir ilgai išlaiko savo gražumą bei patvarumą. Tai puiki investicija į jūsų interjerą, nes odos pufai suteikia jaukumo ir išskirtinio stiliaus pojūtį.

Beržo medienos kojelės yra dar vienas rūpestingai pasirinkta detalė ATLANTIC pufams. Jos suteikia ne tik stabilumo, bet ir estetinio grožio, kurį galite derinti su kitais namų elementais. Galimybė rinktis iš įvairių spalvų leidžia pritaikyti pufų kojas pagal jūsų interjero schemą.

Išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės medžiagų derinys ATLANTIC pufuose leidžia sukurti ne tik funkcionalų, bet ir stilingą erdvę, atspindinčią jūsų individualumą. Tai puiki galimybė patogiai atsipalaiduoti ir tuo pačiu patobulinti savo namų išvaizdą. ATLANTIC pufai – tai harmonija tarp komforto, stiliaus ir ilgaamžiškumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai