Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui
AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui
AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui
AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui

AMIGO, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama dvivietė sofa svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 185 x 105 x 80 cm (P x G x A).
Miegama dalis - 210 x 155 cm (P x I).
Šis baldas sukurtas taip, kad prireikus galėtumėte jį transformuoti į miegamąją lovą. Tai itin praverčia sulaukus svečių, kai sofa naudojama kaip lova. Pakeliamas miegamasis mechanizmas – patogus ir saugus, nebraižo grindų dangos ir paprastai naudojamas.
Sofa be patalynės dėžės.
ZIG ZAG tipo spyruoklės, kurios suteikia balui maksimalų sedėjimo komfortą.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Baldas gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris užtikrina sedėjimo komfortą ir greitai grįžta į pradinę padėtį.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Sofa AMIGO yra funkcionalus ir stilingas baldas, sukurtas su galimybe transformuoti jį į komfortišką miegamojo lovą, praturtindamas jūsų gyvenamojo ar svečių kambario erdvę. Šio modelio dizainas sukuria ne tik modernų, bet ir praktiškai pritaikytą namų interjerą.

Sofai AMIGO suteikiama unikali galimybė greitai ir lengvai pasikeisti iš sėdėjimo pozicijos į miegamojo būseną, padarant ją puikiu pasirinkimu tiems, kurie siekia optimaliai išnaudoti turimą erdvę ir suteikti svečiams patogų miegamąjį.

ZIG ZAG tipo spyruoklės, įtaisytos sėdimosiose dalyse, suteikia sofai AMIGO maksimalų sėdėjimo komfortą. Ši sistema prisitaiko prie jūsų kūno formos, palaikydama stuburą ir užtikrindama patogumą ilgą laiką. Tai yra ypatingai svarbu tiems, kurie vertina ne tik dizainą, bet ir ergonomiją.

Čiužinio pagrindas, pagamintas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko, suteikia sofai AMIGO ypatingą miegamojo komfortą. Ši sistema užtikrina, kad svoris pasiskirstytų vienodai, o tai prisideda prie sveiko ir gilaus miego. Be to, tai leidžia sukurti lanksčią ir pritaikytą palaikymo struktūrą.

Baldas gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris suteikia ne tik minkštumo, bet ir ilgaamžiškumo. Ši medžiaga turi būdingą gebėjimą atstatyti savo formą po naudojimo, išlaikant komfortą ir stilingumą ilgą laiką.

Sofos AMIGO platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas leidžia jums pritaikyti šį baldą pagal savo skonį ir interjero stilistiką. Tai puikus sprendimas tiems, kurie ieško ne tik funkcionalaus, bet ir estetiškai patrauklaus baldo savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai