Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VILSON PLIUS modernaus dizaino dvigulė lova miegamajam, su patalynės dėže VILSON PLIUS modernaus dizaino dvigulė lova miegamajam, su patalynės dėže
NUOTRAUKOS
VILSON PLIUS modernaus dizaino dvigulė lova miegamajam, su patalynės dėže
VILSON PLIUS modernaus dizaino dvigulė lova miegamajam, su patalynės dėže

VILSON PLIUS modernaus dizaino dvigulė lova miegamajam, su patalynės dėže

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai su 5/10 cm kojelėmis.
"Vilson Plius" lovos galvūgalis vizualiai atrodo aukštesnis. Šį efektą sukuria papildoma įtrauktų sagų linija. Lovą galėsite derinti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova gaminama su patalynės dėže, kurioje įmontuotos ventiliavimo angos. Šios angos užtikrina geresnį lovos ir patalynės dėžės vėdinimą.
Lovoje sumontuoti tylūs, tvirti dujiniai patalynės dėžės pakelėjai, kurie užtikrins ilgesnį naudojimo laiką. Dujinis pakėlimo mechanizmas yra itin lengvas ir užtikrina stabilų pagrindo pakėlimą.
Tvirtai prisiūta lovos rankena padės lengvai pakelti lovos groteles su čiužinu. 
Lovos patalynės dėžė yra pagaminta iš tvirtos baltos plokštės, kuri yra ypač lengvai valoma.
Lovos galvūgalio karkasas - natūrali mediena.
Lovos galvūgalį galima lengvai pristumti prie sienos, kadangi yra pritvirtintas prie lovos pagrindo ir nesiekia žemės.
Priklausomai nuo pasirinkto kojelių aukščio, galvūgalio aukštis gali būti nuo 110 iki 122 cm.
Kojeles galima rinktis iš natūralios medienos, metalines arba standartines plastikines. 
Kojelių aukštį galima rinktis - 5, 10 arba 12 cm.
Pasirinkus 10 ar 12 cm aukščio kojeles, po lova nesikaups dulkės, nes dulkių siurblys - robotukas galės lengvai pravažiuoti.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

VILSON PLIUS modernaus dizaino dvigulė lova yra elegantiškas ir funkcionalus sprendimas jūsų miegamajam. Šios lovos pagrindas - kokybiškos grotelės, kurios užtikrina patikimą pagrindo struktūrą ir ilgalaikį naudojimą.

Viena iš šios lovos privalumų yra įmontuota patalynės dėžė su ventiliavimo angomis. Šios angos ne tik suteikia estetiškumo, bet ir užtikrina geresnį lovos bei patalynės dėžės vėdinimą. Tai puiki funkcija, padedanti išlaikyti jūsų miegamąjį švarų ir gaivų.

Dujiniai patalynės dėžės pakelėjai yra dar vienas prabangos detalis VILSON PLIUS lovoje. Šie tylūs ir tvirti mechanizmai ne tik suteikia lovoje ilgesnį naudojimo laiką, bet ir užtikrina lengvą ir stabilų patalynės dėžės pakėlimą. Dujinis pakėlimo mechanizmas yra lengvas naudoti, taigi jums nereikės vargti, norint atidaryti patalynės dėžę.

Tvirtai prisiūta lovos rankena yra dar vienas praktiškas elementas, kuris palengvina lovos naudojimą. Ši rankena leis jums lengvai pakelti lovos groteles su čiužinu, užtikrindama patogų ir efektyvų kasdieninį naudojimą.

Lovos patalynės dėžė yra pagaminta iš tvirtos baltos plokštės, kuri ne tik atrodo moderni, bet ir yra lengvai valoma. Tai suteiks jums papildomą švaros ir higienos lygį jūsų miegamajame.

Galvūgalio karkasas, pagamintas iš natūralios medienos, suteikia lovoje jaukumo ir šilumos. Šis detalės pasirinkimas pabrėžia lovos gamybos kokybę bei atspindi gamintojo dėmesį natūraliems ir ilgaamžiškiems medžiagų naudojimo principams.

VILSON PLIUS modernaus dizaino dvigulė lova yra ne tik vizualiai patraukli, bet ir puikiai įrėminti funkcionalūs sprendimai, kurie praturtins jūsų miegamąjį ir užtikrins jums malonų miegą bei patogų naudojimą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai