Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LELIJA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
LELIJA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

LELIJA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Kantuotė - PVC.
Baldų fasadai puošti MDF.
Spintos durys stumdomos.
Spintos duryse įmontuotas 1 veidrodis.
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

LELIJA baldų kolekcijos pasirinkimas LELIJA baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

Lelija spinta - tai puikus pavyzdys, kaip derinti funkcionalumą su elegancija. Ši spinta išsiskiria moderniu dizainu ir kokybišku įgyvendinimu, suteikianti jūsų interjerui išskirtinumo ir tvarkingumo.

Spintos korpusas yra kantuotas PVC, kuris suteikia patvarumą ir atsparumą kasdieniniam naudojimui. PVC ne tik apsaugo baldus nuo įvairių pažeidimų, bet ir suteikia jiems išskirtinio išvaizdos finišo. Galite būti tikri, kad Lelija spinta išlaikys savo prabangą ilgą laiką, džiaugs jūsų akį kiekvieną dieną.

Baldų fasadai pagaminti iš MDF, medžiagos, žinomos savo stiprumu ir lankstumu. MDF suteikia fasadams gana glotną paviršių, leidžiantį išryškinti spintos dizaino detalių subtilybes. Galimybė rinktis skirtingas korpuso ir fasado spalvas suteikia jums galimybę sukurti spintą, kuri harmoningai derės prie jūsų namų interjero ir atitiks jūsų skonį.

Lelija spinta ne tik stilinga, bet ir labai funkcionali. Su daugybe stumdomų durelių ir stalčių, ji suteikia pakankamai vietos organizuoti jūsų asmeninius daiktus, knygas ar kitus reikmenis. Ši spinta yra ne tik praktiška, bet ir estetiškai pritraukianti, puikiai įsipinanti į jūsų gyvenamojo ar kitos erdvės atmosferą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai