Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
HAVANA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
HAVANA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

HAVANA, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Galima rinktis spintą kampinę spintą arba 1, 2, 3, 4 durimis. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Spintos fasadas puoštas MD ir bambuko ratanu.
Spintos durys varstomos.
1 d. ir 2 d. spintos be veidrodžių.
3 d. spinta su 1 veidrodžiu.
4 d. spinta su 2 veidrodžiais.
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką ir papildomą veidrodį spintos durims.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

HAVANA baldų kolekcijos pasirinkimas  HAVANA baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

HAVANA spinta - tai aukštos kokybės ir stiliaus derinys, kurį galima įtraukti į bet kurį šiuolaikinį ar klasikinį interjerą. Šis baldas pritraukia dėmesį savo išskirtiniu dizainu, kuriame dėmesys skiriamas ne tik funkcionalumui, bet ir estetikai.

Spintos fasadas puoštas MDF, suteikiantis jam šiuolaikišką ir tvarkingą išvaizdą. PVC kantuotė ne tik apsaugo spintą nuo kasdieninio naudojimo poveikio, bet ir suteikia jai ilgaamžiškumo ir išlaikymo grožį. Šis baldas puikiai atspindi aukštą kokybės standartą ir rūpestį dėl detalių.

Stalčių bėgeliai, įrengti su guoliniais slopintuvais, tai ne tik funkcionali, bet ir moderni spintos detalė. Guoliniai slopintuvai užtikrina tylų stalčių atidarymą ir uždarymą, tuo pačiu suteikdami šiems baldams švelnumo pojūtį. Tai ypatingai svarbu, siekiant patogumo ir ilgaamžiškumo.

HAVANA spinta turi daug vietos saugoti ir tvarkyti daiktus. Šis baldas yra ne tik dekoratyvinė namų detalė, bet ir funkcionali spinta, kuri gali būti puikiai pritaikyta įvairiems poreikiams. Jis gali papuošti svetainę, miegamąjį ar kitą kambarį, suteikdamas jūsų namams jaukumo ir tvarkos jausmą. Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai