Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS13 modernaus stiliaus miegama dvigulė lova be patalynės dėžės miegamojo kambariui PRS13 modernaus stiliaus miegama dvigulė lova be patalynės dėžės miegamojo kambariui
NUOTRAUKOS
PRS13 modernaus stiliaus miegama dvigulė lova be patalynės dėžės miegamojo kambariui
PRS13 modernaus stiliaus miegama dvigulė lova be patalynės dėžės miegamojo kambariui

PRS13 modernaus stiliaus miegama dvigulė lova be patalynės dėžės miegamojo kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

​Išmatavimai - 166 x 205 x 81,6 cm (P x G x A). 
Miegama vieta - 160 x 200 cm. 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova be patalynės dėžės.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldai nesurinkti. 
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Miegamą lovą PRS13 išsiskiria ne tik savo elegantišku dizainu, bet ir praktiškumu. Jos kantuotė, pagaminta iš aukštos kokybės PVC, suteikia lovos išskirtinumo ir modernumo. Ši detalė ne tik apibrėžia lovos išvaizdą, bet ir prideda subtilumo jūsų miegamajam interjerui.

Baldas yra gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotos medienos dalelių plokštės), kuri užtikrina lovos ilgaamžiškumą ir tvirtumą. Ši medžiaga yra žinoma savo atsparumu įvairioms deformacijoms ir stipriu paviršiumi, todėl PRS13 miegamoji lova ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra ilgalaikis investicijos objektas.

Lovos pagrindas sudarytas iš grotelių, kurios suteikia papildomą atramą ir išlaiko čiužinį toje pačioje vietoje. Ši konstrukcija taip pat leidžia oro cirkuliacijai po lovos pagrindu, prisidedant prie čiužinio ilgaamžiškumo. Grotelių sistema užtikrina patogų ir stabilų miegą bei palaiko jūsų stuburą tinkamoje pozicijoje.

Svarbu pažymėti, kad PRS13 miegamoji lova neaprėpia patalynės dėžės. Tai gali būti privalumas tiems, kurie ieško lengvo ir minimalaus dizaino. Be patalynės dėžės, ši lova tampa lengva ir atvira, o tuo pačiu metu sukuria jausmą erdvės.

Svarbu paminėti, kad PRS13 lova yra parduodama be čiužinio. Tai leidžia jums pasirinkti čiužinį, kuris atitiks jūsų miego poreikius ir asmeninį komfortą. Galite pasirinkti tarp skirtingų čiužinių tipų ir tvirtumo laipsnių, kad sukurtumėte patį optimaliausią miego aplinką jums.

PRS13 miegamoji lova su savo moderniu dizainu ir praktiškumu tinka tiems, kurie siekia ne tik stiliaus, bet ir funkcionalumo savo miegamajame. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę ir nori sukurti jaukią miegamojo aplinką.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai