Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
PRS12 naktinė spintelė, spintelė prie lovos, miegamojo spintelė, industrinis stilius PRS12 naktinė spintelė, spintelė prie lovos, miegamojo spintelė, industrinis stilius
NUOTRAUKOS
PRS12 naktinė spintelė, spintelė prie lovos, miegamojo spintelė, industrinis stilius
PRS12 naktinė spintelė, spintelė prie lovos, miegamojo spintelė, industrinis stilius

PRS12 naktinė spintelė, spintelė prie lovos, miegamojo spintelė, industrinis stilius

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 42 x 40 x 49,9 cm (P x G x A).
Baldo spalva: tamsus riešutas, San Sebastian, juoda matinė.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Rankenėlės - juodos plastikinės.
Baldo kojelės - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojelių spalva - juoda.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Baldas nesurinktas. 
Pagaminta Europoje. 

PRS baldų kolekcijos pasirinkimas  PRS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė su kantuota PVC detalė ir išskirtinai moderniu dizainu yra puikus pasirinkimas tiek funkcionalumo, tiek stiliaus atžvilgiu jūsų miegamajame. Šis baldas yra sukurtas su ypatingu dėmesiu detalėms, kurios suteikia jam elegantiškumo ir aukštos kokybės išvaizdos.

Kantuota PVC detalė ant spintelės suteikia ne tik unikalumo, bet ir išskirtinės tekstūros, kuri puikiai harmonizuoja su moderniu interjeru. Tai ne tik dekoratyvinė, bet ir funkcionali detalė, nes PVC yra lengva prižiūrėti ir atspari įvairiems kasdienio naudojimo poveikiams.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlės plokštė), užtikrinant jūsų naktinės spintelės ilgaamžiškumą ir stabilumą. Ši medžiaga yra žinoma dėl savo atsparumo įvairiems temperatūros svyravimams ir drėgmei, todėl jūs galite būti tikri dėl baldų išlaikymo ilgą laiką.

Juodos plastikinės rankenėlės suteikia spintelės dizainui modernumo ir šiuolaikiškumo. Ši minimalistinė detalė ne tik lengvai derinama su įvairiais stiliais, bet ir patogiai naudojama kasdienio naudojimo metu. Šiuo būdu, dizainas ir funkcionalumas subalansuoti optimaliai.

Baldų kojelės, dažytos miltelinio būdo, suteikia spintelės konstrukcijai stabilumo ir tvirtumo. Kojelių spalva - juoda, puikiai derinama su kitomis spintelės detalėmis, sukurdama vientisą ir harmoningą visumą.

Spintelėje įrengti guoliniai stalčiaus bėgeliai, kurie suteikia patogią naudojimą ir lengvą stalčių atidarymą. Šis funkcionalumas prideda papildomo patogumo ir leidžia išlaikyti tvarką bei organizuotumą jūsų miegamajame. Naktinė spintelė su šiomis savybėmis yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas papildymas jūsų miegamajam interjerui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai