Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos
NUOTRAUKOS
PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos
PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos
PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos
PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos

PORTO, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, naktinis staliukas prie lovos

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45,5 x 40 x 50 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldo fasadas puoštas MDF.
Stalčius su guoliniais bėgeliais, pilno ištraukimo.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

PORTO baldų kolekcijos pasirinkimas  PORTO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Porto naktinė spintelė - tai subtilus ir funkcionalus miegamasis baldas, skirtas suteikti jūsų miegamajam ypatingo stiliaus. Ši spintelė yra dalis iškart kolekcijos, kuri puikiai derinsis su jūsų interjeru, atskleidžiantis šiuolaikinį dizainą ir praktiškumą.

Šios naktinės spintelės korpusas pagamintas iš kantuotos PVC medžiagos, kuri yra gana atspari pažeidimams, lengvai priežiūrai ir ilgaamžiška. Tai suteikia jai tvirtumo ir patvarumo, tuo pačiu metu suteikdama malonų paviršių. Galimybė pasirinkti skirtingas korpuso ir fasado spalvas leis jums pritaikyti šią spintelę pagal savo interjero stilių ir spalvų paletę.

Baldų fasadai puošti iš MDF, tai aukštos kokybės medžiaga, leidžianti kurti išskirtinius dizaino elementus. Ši spintelė yra praktiška su patogiais stalčiais ir puošiamaisiais elementais, pridedančiais subtilumo ir elegancijos. Tamsios metalinės rankenos ar kitos detalės dar labiau pabrėžia kolekcijos šiuolaikinį stilių.

Naktinė spintelė Porto sukurta su mintimi apie funkcionalumą. Jos stalčiai suteikia pakankamai vietos knygoms, telefonui, šviesai ar kitoms reikalingoms nakties daiktams. Ši spintelė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, stilių ir funkcionalumą savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai