Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
PRAHA, GBF Naktinė spintelė, staliukas prie lovos miegamajam PRAHA, GBF Naktinė spintelė, staliukas prie lovos miegamajam PRAHA, GBF Naktinė spintelė, staliukas prie lovos miegamajam
NUOTRAUKOS
PRAHA, GBF Naktinė spintelė, staliukas prie lovos miegamajam
PRAHA, GBF Naktinė spintelė, staliukas prie lovos miegamajam
PRAHA, GBF Naktinė spintelė, staliukas prie lovos miegamajam

PRAHA, GBF Naktinė spintelė, staliukas prie lovos miegamajam

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 51 x 41 x 51 cm (P x G x A).
Galima rinktis didesnę spintelę, kurios matmenys - 66 x 41 x 51 cm (P x G x A).
Pasirinkimas atliekamas skiltyje "papildomi prekės parametrai. 
Kantuotė - PVC.
Spintelės fasadas puoštas MDF.
Stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich).
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Akcija -15% taikoma tik navaro spalvai.
Pagaminta Lietuvoje.

PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas  PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

PRAHA spintelė yra subtilus ir funkcionalus baldas, praturtinantis bet kurią erdvę modernios estetikos bei praktiškumu. Ši spintelė ne tik pasižymi elegantišku dizainu, bet ir suteikia jums patogumo bei organizuotos erdvės jūsų kasdieniame gyvenime.

Šios spintelės svarbiausias bruožas yra PVC kantuotė, kuri ne tik suteikia gražią apdailą fasadui, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei apsaugo nuo kasdienio naudojimo poveikio. Fasadas puoštas MDF sukuria šiuolaikišką ir šiltą atmosferą, atspindinčią naujausius dizaino madas ir tendencijas.

Spintelės stalčių bėgeliai, įrengti su guoliniais slopintuvais, tai ne tik funkcionalus dizaino elementas, bet ir patogumas kasdieniam naudojimui. Jie suteikia ramybę ir tylumą, užtikrindami, kad spintelės stalčiai atsidarytų ir užsidarytų lygiai bei be triukšmo.

PRAHA spintelė dera su įvairiomis erdvėmis - nuo miegamojo iki svetainės ar biuro. Ji gali būti naudojama kaip vienas pagrindinių baldų arba kaip dalis didesnio PRAHA kolekcijos komplekso, kuris harmoningai papildys jūsų interjerą.

Ši spintelė yra ideali pasirinktis tiems, kurie vertina subtilų dizainą ir funkcionalumą savo kasdieniame gyvenime. Tai baldas, kuris ne tik patenkins jūsų skonį, bet ir atitiks jūsų poreikius organizuoti daiktus, kurie tampa neišvengiama dalimi jūsų namų.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai